Új koncepciót mutatott be a Tecno a hajlítható modellek frontján

A gyártó elképzelése minden létező elemet integrál, ami hajlítható fronton valaha felmerült.

A Tecno fejlesztési lázban ég, nemrég teleszkópos makrókamerával rukkoltak elő ötszörös veszteségmentes zoomot kínálva, most pedig a hajlítható készülékek lehetőségeit szélesítik, nagyjából szó szerint. A Phantom Vision V koncepciókészülék minden megoldást integrál, ami szóba jöhet egy bármilyen formátumban és irányba hajítható eszköznél.


[+]

Az alapkoncepció a Samsung Galaxy Z Fold széria féle formátum, teljesértékű külső kijelzővel, könyvszerűen nyitható, flexibilis belső panellel, viszont egy, a flipes megoldásoknál elengedhetetlen kisebb, külső kijelzőt is szerkesztettek a hátlapi kamerarendszer alá, ami a mindig aktív funkció mellet elsősorban értesítésmegjelenítésre szolgál, de csodálkoznánk, ha a főkamerák nem vetnék be önfotózáshoz.

Az igazán érdekes megoldás viszont a belső kijelző, amelynek mérete csúsztatással még tovább növelhető, így teljes terjedelmében egy 10,1 hüvelykes felületet kapunk, ami konkrétan egy sztenderd táblagép-méret. Ezt lehet egy nagyjából hagyományos méretű okostelefonná zsugorítani, a hátlapi kiegészítő képernyő pedig tovább optimalizálhatja az üzemidőt azáltal, hogy tényleg csak indokolt esetben kell igénybe venni a nagyobb megjelenítőket. A repülőgépipari minőségű titánötvözet ház és a gyűrődésmentes zsanér már csak hab a tortán.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Tecno

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés