Jönnek a Tecno kagylók

Fotók kerültek elő egy telefonról, mely valószínűleg a Tecno Phantom V Yoga, a feltörekvő márka első kagylótelefonja.

Az MWC-n mutatta be első hajlítható okostelefonját a Tecno, a Phantom V Foldot, mely jelenleg a legolcsóbb összecsukható készülék, de egyelőre csak limitált piacokon elérhető. Kína mellett India kapott a mobilból, melynek bemutatóján ott voltunk, s bár szóban volt akkor európai terjesztés is, megkereséseinkre (még) nem válaszolt senki a cégtől.

Ez lehet a Tecno Phantom V Yoga, mindenkinek szíve joga leírni róla véleményét a fórumbanEz lehet a Tecno Phantom V Yoga, mindenkinek szíve joga leírni róla véleményét a fórumban Ez lehet a Tecno Phantom V Yoga, mindenkinek szíve joga leírni róla véleményét a fórumban (forrás: Weibo) [+]

Mindenesetre fejleszteni fejlesztenek, a Weibón keresztül kikerültek a világhálóra képek egy bizonyos Phantom V Yoga eszközről, ami a Galaxy Z Flip4, Huawei P50 Pocket, vagy Motorola Razr kialakításához hasonlóan a kagylómobil. A telefon állítólag a MediaTek Dimensity 8050-re épül majd, mellé 8 GB operatív memória és 256 GB tárhely kerül majd a házba. A fedlapon állítólag egy 64 megapixeles főkamera kap helyet egy egyelőre ismeretlen segédszenzorral, meglehetősen érdekes kialakítással: egy hatalmas fekete körben található a két kamera és a LED villanó, valamint a szintén kör formájú külső kijelző is.

Még két kép a Phantom V Yogáról, a fedlapon az a nagy fekete kör rejti a külső kijelzőt és a kamerákat isMég két kép a Phantom V Yogáról, a fedlapon az a nagy fekete kör rejti a külső kijelzőt és a kamerákat is Még két kép a Phantom V Yogáról, a fedlapon az a nagy fekete kör rejti a külső kijelzőt és a kamerákat is (forrás: Weibo) [+]

A belső kamera egy 32 megapixeles felbontású szenzorral dolgozik, ami a 1080 x 2640 pixeles felbontású panelbe vágva kap helyet. Az is kiderül a fotókból, hogy 4000 mAh-s akku található a telefonban, a RAM pedig virtuális memóriával bővíthető. A 13-as Android alaprendszer a HiOS felhasználói felületet futtatja, melyet a Tecno egyéb készülékei is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Tecno

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés