Új kameraszettel várhatjuk a Sony Xperia 1 V-öt

Konkrétumok egyelőre nincsenek, de az első kiszivárgott kép alapján szemmel látható változások lesznek a hátlapon.

A Sony idén legalább öt készüléket tervez bemutatni, köztük az eddig csak Japánban kiadott Ace sorozat legújabb modelljét. Az Ace IV vonzerejét a rendkívül kompakt méret és a pletykák alapján jócskán feljavított specifikáció jelenti majd, a portfólió csúcsán pedig továbbra is az 1-es jelzetű Xperia áll majd Mark V megjelöléssel és a szokásos, ikonikus Sony-dizájnnal, de az első képek alapján újragondolt kamerarendszerrel.


[+]

A kiszivárgott kép alapján a LED segédfény a kameraszigeten kívülről a főkamera és az ultraszéles látószögű egység közé költözik, míg a korábban a periszkópos zoomkamera fölött elhelyezett infrás RGB színérzékelő és a ToF szenzor kiesik az egyenletből. A Zeiss együttműködés szemmel láthatóan marad, a szenzorok pedig ránézésre jóval nagyobbnak tűnnek, mint az elődmodell hátlapján látható egységek. Az NFC logó alapján ez a nemzetközi piacra szánt verzió lesz, ami akár az MWC-n is bemutatásra kerülhet, természetesen Snapdragon 8 Gen 2 szettel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy a játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szüksége. Ez mára megváltozott: a gamer laptopok sem maradnak le mögöttük.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés