Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- DIGI Mobil
- BMW iX1 menetpróba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Gyühet ide is.
-
<Adamsky>
veterán
Ezek kisebb / olcsóbb mobilok úgy néznek ki, ment egy felmutatott középső ujj. Nesze paraszt, itt a kis telefon, amiért eddig visítottál. Ja, hogy csúnya? Azt nem mondtad, hogy szép is legyen.
Másképp: ami nem csúcs mobil, annak miért kell úgy is kinézni, hogy ez ordítson róla? Költői kérdés, tudom ...
Ez így egyébként ebben a formában egy beismerés is, hogy ha összeraknának egy tisztességes alsó- vagy ne adj' Isten közép kat. készüléket, akkor jó eséllyel megtizedelődne a felső kategóriás mobilvásárlók száma. -
-
janeszgol
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #3 üzenetére
140x69 mm. Nagyon jó a mérete. A tökéletest (i12 Mini 131.5 x 64.2 mm) nem éri el, de a másik kedvencem, az Xperia XZ2 Compactot (van is egy ilyenem, 135 x 65 mm) megközelíti.
Emiatt a jobb hardverről is lemondok, jó nekem az SD480 vagy ugye ennek a fejlettebb változata, mai jön ebbe. Őszinte leszek ami engem zavar, az a 6 GB ram. 8-nak jobban örülnék. 8/256 kiszerelésben a cikk tárgyáért simán adnék 140-150 ezer forintot is.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Hát ezt tartsák meg.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
Vigyázz, ha tényleg 21:9 lesz a képarány, akkor nagy eséllyel meg fog ám nyúlni.
(lásd: 10 IV mérerte - 153 x 67 x 8.3 mm)
Egyébként tökre meg tudlak érteni, csak mondjuk a 10 IV sem kapta meg a 8GB-ot, így az Ace-be sem remélhetünk nagyobbat...Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Hellóbelló Z1 compact!
Nem nagy, és mégis komfortos kis apróság. Az FM rádió nagyon bejön! Nyaraláskor príma volt zenére egy kis főzés közben kihangosítva. Sokan valahogy nem értékelik már az FM rádiót.
Pedig bizony észrevétlenül mindenhol megy a rádió.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
<Adamsky>
veterán
"Sokan valahogy nem értékelik már az FM rádiót." - én csak a szívásra emlékszem. Nagyon keresni kellett a jelet ...
"Pedig bizony észrevétlenül mindenhol megy a rádió." - ld. előbbi megjegyzésem. Plusz van az az eszköz / telefon, ami ilyenkor kéri a fülhallgatót, mert az az antenna.Ha van net, akkor azért én ma már inkább az online rádiót választom. Egyébként nagy kár, hogy itthon kinyírták a DAB-ot ... ill. hogy úgy nagy általánosságban nem terjedt el.
-
Azt ne mond már, hogy irgalmatlanul megterhelő egy fránya felest magaddal vinni! Nincs 10 gramm egy füles! És konkrétan befér egy gyufásdobozba.
A DAB meg olyan amilyen. Nem erőltették. Plusz a cuccok horror áron mentek el!
A hanyatló nyugaton sem nagyon seper.
Az FM jel meg olyan amilyen. Jazzy pl nem volt Pécsen.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
<Adamsky>
veterán
"... irgalmatlanul megterhelő ... " - nem arról van szó, hogy megterhelő-e vagy sem. A kérdést inkább úgy kellene feltenni, hogy az ember fiánál mindig van egy vezetékes füles?
Ezzel szemben én azt látom, hogy net viszont ma már szinte mindenhol van. És, ha van, akkor a hagyományos rádiózás sem minőségben, sem kínálatban nem alternatíva."A DAB meg olyan amilyen. Nem erőltették." - no, de miért nem? Mi vele a baj? Nekem egyetlen DAB képes eszközöm van a konyhában. Az, amíg ment, nagyon jó volt. Minőségi ugrás az analóg rádiózáshoz képest.
#10 joey04
"helyett a yt, spoti."
Én értem, hogy Polarstar mire akar kilyukadni. Én is sokáig kardoskodtam az analóg rádiózás mellett. Volt idő, hogy rengeteget hallgattam (volna) X rádió reggeli műsorát, de még Pesten is nettó szopás volt (sztereóból monora váltott, sistergett, meg-meg szakadt). Ha az ember egy helyben szeretne rádiózni, akkor össze lehet hozni a jó vételt, de menet közben ... -
És egy "nem okos, ámde mindent kényszeresen kijavító" beépített szójavító.
A szó amit kerestem: "fülest"Mellesleg mi úgy készültünk kiránduláskor. Rádió azokon a helyekben max a szomszédnál és a tulaj kocsijában volt.
Tehát vittük a fülest a mobilhoz.És sajna a Jazzy a belvárosban is irgalmatlanul szarul jön. Plusz tetézik a vasbeton épületek. A szomszédban most van egy 10 emeletes toronydaru. Ha fordul elmegy a jel - míg le nem bontják.
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
bmt50
senior tag
Inkább a 180-200ezres ár lesz a reális, az Euró árfolyamot és a vámot figyelembe véve.
Meg persze sokat segítene az is, ha a szolgáltatók látnának benne fantáziát.
A gyengusabb hardver és memória mellett gondolom a "kontra" oszlopot fogja majd gazdagítani a terméktámogatás is:
A havi biztonsági frissítés, ami nem feltétlenül volna szükséges, viszont -sok tulajjal együtt- az én lelki világomnak is jól esik nem a Sony jellemzője. Emellett főverzióból se számítsunk kettőnél többre(szemben a Samu 3-at ad ebben az ársávban).
Kamerában is meglesz a középkategóriás bosszú.
Ezt levezetve inkább egy használt i12mini, amire max költök majd egy új akkura és 4 főverzió sanszos hogy meglesz.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
ma De nem biztos, hogy csak Japánban. Az idei Ace III-at az Ace IV váltja jövőre és nem kizárt, hogy elhagyja a szigetország partjait.
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest