Legalább öt Sony készülék várható jövőre

Köztük a nagyon pici Ace modell is, amely végre elhagyhatja Japán partjait.

A források szerint a Sony legalább öt készülékkel készül jövőre, ami alapvetően nem meglepő. A csúcskategóriát a Sony Xperia 1 V és a Xperia PRO-II, illetve kompakt formában az Xperia 5 V folytatja a hamarosan hivatalosan is bemutatkozó Snapdragon 8 Gen 2-vel, az Xperia 10 V Snapdragon 6 Gen 1-gyel dolgozik majd, a Snapdragon 4 Gen 1-et pedig az Xperia Ace IV használja.

Dizájnban is van hova fejlődnie a következő Ace generációnak.
Dizájnban is van hova fejlődnie a következő Ace generációnak. [+]

Az 1-es, 5-ös és 10-es széria menetrendszerű, az Ace viszont eddig csak Japánban volt opció, jövőre azonban nemzetközi forgalmazásban is számíthatunk az ultrakompakt modellre. Az apróság ugyanakkor messze lesz a csúcskategóriától a Qualcomm belépő szintű 5G-s szettjével, de a kijelző sokat fejlődhet (FHD+ AMOLED) az Xperia Ace III-hoz képest, több rendszermemóriára és belső tárhelyre számítunk, illetve a kamerák terén is esélyes a fejlődés. A szokásos extrák viszont biztosan nem maradnak el, mint az IP68-as védettség, a jack csatlakozó, a fejlett kodektámogatás, a gyorstöltés vagy az NFC.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Folytatódik a Sony Xperia Ace széria

    De nem biztos, hogy csak Japánban. Az idei Ace III-at az Ace IV váltja jövőre és nem kizárt, hogy elhagyja a szigetország partjait.

  • Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker

    Ad és el is vesz a Sony a negyedik generációs Xperia 5-tel, a szolgáltatáscsomag továbbra is sokoldalú, a külső továbbra is egyedi, az ár pedig továbbra is magas.

  • Sony Xperia Pro-I - csak műértőknek

    Hazánkba jelentős késéssel, de eljutott az a Sony mobil, ami már kompakt fényképezők szenzorához hasonló méretűvel dolgozik. Az 1.0 típusú Exmor RS pedig nem az egyetlen, amivel a fotósoknak kedveskedik az Xperia Pro-I.

  • Sony Xperia 10 IV - műanyag újracsomagolás

    Megszokott, egyedi formát és pár, a középkategóriában ritkán látott funkciót kínál a negyedik generáció. De az induló ár még fentebb csúszott, mellé pedig olyan bakik is maradtak a szoftverben, ami felett nehéz szemet hunyni.

Hirdetés