Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- WWDC, iOS 17: Látványos újítások iPaden, hasznosak az iPhone-on
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Olyan lesz a Nothing Phone (2), mint egy kavics
- Yettel topik
- Prémium anyaghasználatot és hatalmas kijelzőt kínál majd az Amazfit Pop 3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Örülök neki! Jöjjenek! Szerintem az eddig látottak alapján itthon is szeretnék páran, mert legyen nem kínai mobiljuk.
A japán, helyi piaci Ace mobilok az ismert konfigok alapján jól használhatóak lennének itthon is.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
bear_
aktív tag
Support lesz-e rájuk?
-
janeszgol
félisten
Na vegre valami jo hir. Jojjon az az Ace!
-
kbyte1024
addikt
Valószínűleg olyan ára lesz, hogy letestelünk tőle
Poco X4 GT
-
Fred23
nagyúr
Ráadásul a picike Ace III nem a Sony napjainkban megszokott képarányát követte, asszem 18,5:9-es volt. Szóval ha esetleg mégsem 21:9-es képaránnyal jönne az Ace IV, nem kéne agyalnom tovább, mi legyen a következő telóm.
Ha viszont 21:9-et kap, az nem tudom, kiknek jó. Baromira keskeny lenne 5.5"-os kijelzővel.
-
doooo
addikt
Ideje lenne kicsit változtatni azon a dizájnon... maradhatnak kávák továbbra is, attól függetlenül, hogy kicsit variálnak végre.
-
Hihetetlen, hogy a Sony meg mindig marad a telefonos piacon. Gyakorlatilag mar nincs kimutathato piaci reszesedesuk de evreol evre bizakodnak. En szurkolok nekik mert az utolso nem kinai/del koreai valamire valo gyarto. De sajnos egyre megmosolyogtatobb a vergodesuk. Olyan mintha sajat maguk szorakoztatasara gyartananak tok jo telefonokat.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
thomas92
aktív tag
Az Ace III hátlapja nekem kifejezetten tetszik, főleg szürkében.
-
ShadowX
őstag
Amilyen szépek ezek hátulról olyan csúnyák elölről.
Igen, a telefonról beszélek.
-
Teljesen igazad van. A Sony a mobil üzletágat cukorkának hagyta meg a Sony Media mellé. Mit is vett meg? Paramount studió?
Szóval a filmeket a mobilra eleve felrakott applikációval fizetés ellenében le lehet tölteni.
Mondjuk ki: A kamera tesztre és a film bérlésre kellenek a mobilok csak.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-
Yeffy
veterán
hajra, hajra
Big girls ride harder. || Kondi powaa'! ヅ
-
Kevin8997
tag
Azert ebben az arkategoriaban 3-4 ev foverzio es 2-3 ev tovabbi biztonsagi frissites illene hozzaadni. Foleg hogy a sonynak van is erre penze mert nem ebbol elnek. Masreszt persze nyilvan nem is erdekli oket a telefonos uzletag demo telefonjai amibol japanon kivul 1-2% reszesedesuk sincs
-
Fecó 11
kezdő
Sziasztok A Sony telefonoknak milyen a támogatottsága? Mennyire javítják hamar a felmerülő buggokat? Köszönöm
-
Fred23
nagyúr
Az Ace III-at megnéztem már eBay-en, 63k + vám + áfa Japánból. Ha csak egy kicsivel olcsóbb lenne, vámot nem kéne fizetni, de most kábé 10$-ral van a vámhatár fölött. Így sajna nem jó üzlet egy 4 GB RAM-os telóért.
Viszont legalább megtudtam, hogy vannak, akik direkt azzal foglalkoznak, hogy ezeket a belpiacos cuccokat kis haszonnal értékesítsék azoknak, akik alapból nem kaphatnak. -
MMiklos86
csendes tag
Nekem tetszik. Amúgy is olyan telefont keresek, melyben van jack, bővíthető a memóriája, jó a kijelzője és nem kínai. Nagyon kevés ilyen érhető el. Remélem ezt a jó szokását megtartja a Sony és akkor az lesz a kiválasztott jövőre.
-
Fred23
nagyúr
válasz
Polarstar #25 üzenetére
Simán beírod az ebay.com-on a keresőbe, hogy 'xperia ace iii'.
Jó üzletnek viszont csak akkor tartanám, ha 15k-val olcsóbb lenne. Áfa nélkül már megérné, de sajna úgy nézem, az itt nem megkerülhető. Aztán persze Neked vagy másnak attól még lehet ez jó üzlet, kinek hogy... -
csakany2001
aktív tag
Ameddig nem jön csúcs Sony kompakt méretben nem valószínű, hogy visszatérek az androidhoz.
Bár tény, hogy az Ace nem rossz irány de a Sony-t ismerve spórolós lesz és túlárazott.
De legalább akad azoknak is androidos alternatíva majd, akik kisebb készülékre vágynak.
Nem mellesleg az ideális méret lenne számomra, de meg sem fogja közelíteni valószínűleg a 3-4 éves csúcstelefonokat sem, kár érte, hogy kukázták az egész Compact vonalat...Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone SE2020, O+N100
-
mrlujoak
veterán
Lyaly, azt a kameracseppet ne...
Már az L4-nél se kellett volna.Sony Xperia™ 10 II Dual; Sony WI-C310; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
bmt50
senior tag
Én 5 dolog miatt "hőkölök" vissza, ami inkább egy használt i12mini mellett szól.
1. Japó belpiacos telefonnak kapu garanciája van, újként meg kishazánkban b@szott drága lesz, tehát inkább rendelnék ilyen ebay-ről, aztán ha elromlik, akkor buktam a pénzt, de akkor már ez egy használt almára is igaz.
2. ez a Soc most még jó, de 2 év múlva??
3. Rosszul vagyok a Google android felülettől, amire a Sony húzhatna már egy felületet, ahogy a Samu vagy a Oneplus. Azok se túl "eyecandy"-k számomra, de még mindig jobbak.
4. Egy rakás szar lesz az a kamera, főleg beltéri fényképezéskor hasal majd el. (Pl. egy céges buli, vagy otthon este, a gyerekek fotózásakor).
5. Android főverzióból a Sony sosem erőltette meg magát. Erre a telóra meg szerintem fog adni 1-et azt csókolomDudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
akaido
addikt
-
Alapvetően nem bánom, hogy kevés számú telefont adnak ki. Ez valahol normális lenne. Emlékezhetünk, hogy az árazással szorították ki magukat az átlag vevő közönség érdeklődéséből.
Szerintem van esély, hogy egy japán mentális gondolkodású vállalat is modernebb kereskedelmi elveket alkalmazzon és felvegye a friss kereskedelmi elveket. Piacképes, "ajánlott jelzővel" ellátott mobilokat tegyen le az asztalra egy éven belül is.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Elit3Zotya
őstag
Jöhetnek.! Remélem a kinézeten ha változtatnak is, de ne nagyon, mert a Sony tud legalább más lenni, és jól is áll neki.
Oppo Find X6 Pro/Iphone 14 Pro
-
Crafter32
őstag
140.000 most a Mediamarktban a Sony 10 IV akcióban. Nem kínai logóval telefon az Xperia, Pixel, és a Samsung van csak. Túl nagy választék nincs. A Sony egy jó választás szerintem aki nem csak a puszta számokat nézi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Köztük a nagyon pici Ace modell is, amely végre elhagyhatja Japán partjait.
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest