Nem sokat változik az új Xperia 1 külseje

A Sony idei csúcsmobilja picit vastagabb lehet, de megtartja elődjei formáját és méretét egy újonnan kiszivárgott sematikus rajz alapján.

Évek óta alig változott a Sony telefonjainak formája vagy mérete, az első Xperia 1 a kivétel 167 x 72 x 8,2 milliméterével. Azt követően az összes új generáció 165, x 71 x 8,2 milliméteres volt, a sorból pedig nem fog látványosan kilógni az Xperia 1 V sem. Bár a korábbi, az OnLeakstől származó információk szerint 161 x 69,3 x 8,5 milliméterre zsugorodik a készülékház, ezt most CAD-alapú rajzzal cáfolják a Weibón. A kép és a hozzá tartozó információk alapján a készülékház magassága marad 164,68 (165) milliméter, széltében 70,89 (71) mm, vastagsága viszont 8,2-ről tényleg 8,5 milliméterre nő.

Ezekkel a méretekkel és a képen látható formában várható a Sony Xperia 1 V
Ezekkel a méretekkel és a képen látható formában várható a Sony Xperia 1 V (forrás: Weibo) [+]

Utóbbit magyarázhatja egy új kameraszenzor, esetleg nagyobb akkumulátor. Korábban szivárgott ki egy fénykép, mely állítólag az új Xperia 1 kameraszigetét ábrázolta, erről később kiderült, hogy manipulált fotó az Xperia 1 IV-ről. A Sony várhatóan májusban prezentálja új telefonjait, piacra azonban csak nyáron kerülhetnek majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés