- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crafter32
őstag
Partneronál a 10 IV 130 ezer. Ha jól emlékszem 150 Btelnél. Mediamarktban ugrál az ára. 180 volt legutóbb.
-
Long Man
tag
Akinek van 10 IV-ese, az tudja milyen (jó). Akinek nincs, az meg saját magával vitatkozik.
Nekem elfogadható a sebessége. Az ár-érték arány subjektív. A márkaoldalon (kozpontiszalon) most éppen 220e. Ez tényleg sok, de a nyitáskori 200e ár a hozzáadott BT fülhallgatóval (WF-C500) szerintem elfogadható volt. Az 5 IV (430e) és az 1 IV (550e) az tényleg "karcos", de cserébe nem egy "tucat-telefon"-t kap a gazdája.Érdemes elolvasni a "Support" app-on belül a frissítés ("Megérkezett az Android 13") újdonságait.
-
Usgyi
aktív tag
Kinézetre és tudásra nekem megfelelne egy Xperia, de az árazása elriaszt.
-
Crafter32
őstag
Mediamarktban nagyon ugrál az ára. 180 volt tavaly, Novemberben akciósan 140ezer, aztán 170 lett és most 200 ezer.
De még így is túl nagy a szakadék a 10 és az 5 között árban (is). -
Szerintem sokkal nagyobb a létjogosultsága, mint az n+1edik átcímkézett saominak. Relatíve kompakt készülék, vállalható hardverrel és kamerás képességekkel, IP védelem, jack csatlakozó, és valszeg SailfishOS is készül rá. Ezt elég kevés telefon tudja, szóval simán elfér a többi között.
-
Hallosz
senior tag
Bő egy hétig volt nálam, hívásra használtam leginkább. A rendszer lomha, a fotói vérszegények.
Én is azt hittem, hogy csak divatból szólják le, és nem! Tényleg bosszantóan alulteljesít. -
func93
senior tag
Nem tudom megérteni, hogy tud ez még létezni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged