Elegáns és ismerős lehet az ötödik Sony Xperia 10

Renderképek és videó a japánok középkategóriás telefonjáról.

Hirdetés

Változatlan formában térhet vissza májusban a Sony Xperia 10 új generációja, az Xperia 10 V. A készülékről az OnLeaks szerzett CAD-alapú rendereket, ezeket láthatjuk lejjebb. Marad a készülékház formája a hosszúkás téglalap, marad a sík kijelző és az egymás alá rendezett három hátlapi kamera is. A ház mérete minimálisan változik (153,3 x 68,4 x 8,5 milliméter lesz az előd 153 x 67 x 8,3 milliméteréhez képest), és a kamerapúp kicsit jobban eláll majd a síkból, így kamerákkal együtt mérve a telefon 9,4 mm lesz legvastagabb pontján.

Így nézhet ki a Sony Xperia 10 V.
Így nézhet ki a Sony Xperia 10 V. (forrás: OnLeaks / The Tech Outlook) [+]

A 6,1”-es kijelzőt továbbra sem töri meg notch, hole punch vagy bármi egyéb, a Sony az előlapi kamerát, a sztereó hangszórót, az RGB értesítési LED-et, valamint a közelség- és környezeti fényérzékelő szenzorokat a szimmetrikus kávákban helyezi el.


(forrás: OnLeaks / The Tech Outlook) [+]

Változatlanok maradnak a csatlakozók is: alul USB-C töltésre és adatátvitelre, felül 3,5 mm-es audio csatlakozó hangátvitelre. A keret jobb oldalán kap helyet a hangerőszabályzó és a bekapcsoló gombbal integrált ujjlenyomat-leolvasó. A bal oldalról lehet majd előhúzni a kártyatárolót, egyelőre arra vonatkozó információ nincs, hogy a SIM mellett microSD-nek is marad-e hely.


(forrás: OnLeaks / The Tech Outlook) [+]

A fotók alapján megkockáztatható, hogy a hátlap anyaga újból üveg lehet, ahogy a harmadik generációs változatnál volt, de erre vonatkozóan semmilyen információval nem szolgál a forrás. Ugyanígy egyelőre a hardverről sincs semmilyen hír, de mivel a Sony a középkategóriás telefonjaiban is Qualcomm Snapdragon lapkákat használt eddig, nem érhet senkit meglepetésként, ha idén is így lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Új kameraszettel várhatjuk a Sony Xperia 1 V-öt

    Konkrétumok egyelőre nincsenek, de az első kiszivárgott kép alapján szemmel látható változások lesznek a hátlapon.

  • Sony Xperia 10 IV - műanyag újracsomagolás

    Megszokott, egyedi formát és pár, a középkategóriában ritkán látott funkciót kínál a negyedik generáció. De az induló ár még fentebb csúszott, mellé pedig olyan bakik is maradtak a szoftverben, ami felett nehéz szemet hunyni.

  • Sony Xperia 10 III - ez még mindig egyedi

    Ha a felszereltséget és az árat nézzük, elvérzik a Sony középkategóriás ajánlata, a kamera sem lett az igazi, ám mégis van benne valami olyan stabilitás és egyediség, ami érdekes eszközzé teszi.

Hirdetés