Hirdetés
- 1500 eurón indíthat a Xiaomi 13 Ultra
- Motorola Edge 40 Pro - szélsőséges eset
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Honor X6 teszt - bíró úr, kérem
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
félisten
Maradtak a jól bevált formánál.
Kiváncsi vagyok változtak e a kamerák. -
DS39
nagyúr
Két dolog kellene, az elődökhöz képest:
- a SoC-nak megfelelő árazás,
- 120Hz-es kijelző. -
Kawauso
tag
Ott a pont.
Az előd kapcsán írtam anno, hogy kár az SD695-ért, de az sem adja, hogy még mindig kispórolják a magas képfrissítést és a sztereó hangszórókat. Utóbbi elvileg lesz végre, már csak az előbbit kellene jóváhagyni. De tartok tőle, hogy idén sem fogják erőltetni vagy jön az "ez az olcsóbb szériák egyike, szóval nesztek, csak 90Hz-es kijelzőt kaptok". Az is mondjuk már haladás lenne, a Pixel 7a is papíron azzal érkezik majd.
Az ár vélhetően 150-200eFt körül lesz, a SoC az SD 6 Gen 1 jó eséllyel, szóval nem kellene "sóherkedni" a kijelzőn.
-
janeszgol
félisten
En azt tippelem, hogy mivel a QC csak a csucs kategoriara koncentral, szerintem megint SD695 lesz benne 200-240 ezer ft kozott.
-
Rigormortiis
addikt
Ötletem nincs, ki az, aki racionális és nem érzelmi alapon Sony telefont vesz manapság...
Galaxy S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5
-
Graphics
Jómunkásember
Gyönyörű lett ez a készülék.
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
Graphics
Jómunkásember
-
Fred23
nagyúr
90+%, hogy Snapdragon 6 Gen1 lesz benne, mert WiFi 6-tal ez kábé a leggyengébb Snapdragon, ha jól tudom. A WiFi 6 megléte pedig már kiderült korábban.
A 21:9-es kijelző továbbra se tetszik, minden más viszont f@szányos, illetve nekem bőven megfelel. Vagy ez, vagy egy még ismeretlen Xcover lesz a következő telóm, illetve nincsenek más jelöltek.
Ja, és ha tényleg ez a SoC, akkor elméletileg kihasználható a 120fps FHD+ display support.[ Szerkesztve ]
-
-
Ricardo
félisten
válasz
Rigormortiis #6 üzenetére
Akik nem csak felemelik a készüléket és fotóznak, hanem szeretik beállítani úgy ahogy nekik a legmegfelelőbb. Ebben nagyon jó a Sony.
Vagy akik szeretik a jó hangzást. bár ritkán térnek ki erre a tesztek, de a Sony kimondottan jó DAC-ot szokott beletenni a telefonjaiba.
esetleg akiket még mindig kiráz a hideg a kamera sziget (legyen statikus vagy dinamikus), kamera luk, és egyéb más kijelzőbe belógó dologtól. -
this is life
veterán
Ez a telefon még mindig gyönyörű, már csak valami élhetőbb soc kellene bele pl qsd 778/780 és 175-200k környékén akár best buy is lehetne.
Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?
-
válasz
Peldaul en. Nincs notch, hole punch es egyeb fassagok, van 3.5-os jack, Bravia engine, kurvajo hangzas, nem kinai es nem szappantarto forma, plusz a Star Wars full screenen megy, nincs fekete keret sehol, sokaig frissul es eleg gyorsan es sokkal jobban csinalja, mint a Samsung. Ja, es olcsobb, mint a Samsung es van ertesitesi LED.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #12 üzenetére
Te mindig a másik oldalon állsz?
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB
-
callmeakos
veterán
válasz
Én az alapján vettem az 5Mk2-t, utólag jól meg is bántam. Nem egy rossz telefon, de nem szabad felülni a Sony bandwagonra.
All→M8
-
-
ddaydome
aktív tag
Szerintem egy szerethető telefon lesz annak, akinek nem hangsúlyos a kamera és egy vàgàs mentes, de szép telefont szeretne, jó hangzàssal.
Az iPhoneon megőrültem az óriási notchtól. Tudom, hogy 3d kamera meg minden, de nagyon ódivatú tőle.[ Szerkesztve ]
"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
vezetésmentes töltés várható benne?
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
-
hdavid95
csendes tag
válasz
callmeakos #17 üzenetére
Mik voltak azok amik nem tetszettek benne?
-
-
GeryFlash
veterán
válasz
- aki csucs uzemidot akar nem batar vastag telefonnal
- aki jo hangzast akar jack csatlakozon
- aki szereti az ertesitesi LED-et es a notchless kijelzot
- aki szereti ha a telefon 3-4 ev utan is ugyanolyan gyors mint amikor kivette a dobozabolEttol fuggetlenul ebben az arkategoriaban en biztos hogy inkabb a Google Pixel valamelyik A-s telefonjat vennem. Ha nem azt akkor ezt (vagy iPhonet).
[ Szerkesztve ]
"Van pár ezer órám a GW2ben, szerintem nem rossz, de hamar meg lehet unni." (Kolbi_30)
-
callmeakos
veterán
Elsősorban a kamera. Egyszerűen nem lehetett rendes képeket lőni vele. Azt mondják a szakik, hogy a raw képekből utómunkával jobb eredményt lehet kicsikarni, de ezt természetesen nem ráklámozzák. 21:9-es képernyő elviekben jó, gyakorlatban sokszor bosszantóbb mint hasznos. A keskeny kijelző miatt gépelni sokszor szenvedősebb mint a 13 Minimen, videóknál a konstans fekete sáv mindenütt, mert ez a képarány nem elterjedt, a vezeték nélküli töltés hiánya. Engem speciel zavart hogy az extra gombot nem lehetett programozni, a vibramotor pocsék érzés volt, pláne a Galaxy S10em után. Ezek így együtt felholmaztak bennem elég feszkót, hogy ne legyek elégedett, miközben amennyibe került az a telefon két és fél éve.
All→M8
-
Crafter32
őstag
170-180 ezer volt a MM-ben a 10 IV. Fekete Péntek akcióban volt 140 ezer, utána rövid ideig 200 ezer forintra is visszarakták. Partnerogsmnél 125 ezer bolti garival. Ezeket azért írom le, mert mindenképp magasabb árakra számítanék, ami plusz lesz az a sztereó hangszóró az elődje után. 230 ezer forint kezdő árra tippelek, bolti garival pedig 170-180 ezer forintra ami miatt az összes tesztben lehúzzák majd, mert olcsóbban kapsz egy A53-at vagy Pixel 6a telefont. De a Sonynak van egy karakteres vonala ami miatt sokat dobd lapban az érzelmek. Vagy tetszik vagy nem.
-
válasz
Crafter32 #28 üzenetére
Meglátjuk hol fog bővíteni vagy szűkíteni a kiadási listában. Szerintem ez a csúszós üveg hátlap felesleges. A saját prémium mobilomról tudom, hogy sz@r fogni. Be is került egy szép vastag tokba. Nem kár érte. Semmi érdekes néznivaló sincs rajta.
Illetve majd lesz. A bőrös tok meg a rózsafa hátlapos tok.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Kawauso
tag
válasz
Crafter32 #28 üzenetére
Tegnap olvastam egy állítólagos árszivárgásos hírt, bár pont nem az európai ár volt benne, ami a lényeg lenne, hanem a tajvani és a hongkongi. Előbbi USA dollárban 532-re tette, utóbbi szintén USA dollárban 484-re. Ez 170-190eFt környéke lenne. Ha jóval 200eFt fölött lesz, akkor természetes, hogy fanyalgás lesz. Nem tudom, hogy mire számítsak az SD 6 Gen 1-től, de olyan SD778G szintre tippelnék 4nm-es node-on, ami egy 5000-res teleppel brutális üzemidőt hozhat ekkora méretben. Nyilván olcsóbb lesz az A53 és a Pixel 6a, de jó eséllyel az utódjaik is piacon lesznek már, és ott is vélhetőleg drágulás lesz.
-
xsjado93
aktív tag
válasz
Az előttem leírtak + aki kipróblálná a Sailfish OS-t
nagyon szemezek emiatt a 10-es Xperiákkal, lehet erre váltom majd az Xs-t
Your life is a lie.
-
Azt mondják ismerőseim (jollások) hogy igen jól teljesít a Sailfish a gépeken.
Volt jollás mobilom. Klassz volt.
Azóta iszonyat sokat fejlődött a szoftver.
Kipróbálnám én is szívesen. A bankolásra kíváncsi vagyok. Na az rendre szar.a banki kapu kibasz, ha nem droid, ájóesz vagy mivel vagy. Ilyen szoftvert nem ismer, hogy Sailfish.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Renderképek és videó a japánok középkategóriás telefonjáról.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- 1500 eurón indíthat a Xiaomi 13 Ultra
- Motorola Edge 40 Pro - szélsőséges eset
- NBA és kosárlabda topic
- Vicces képek
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 12 Pro Graphite 128GB K486
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 11 Pro Max Gold 64GB K485
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone XS MAX Gold 64GB K484
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 11 Fekete 64GB K483
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 13 Mini Kék 128GB K482
Állásajánlatok
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest