Új kamerákkal és hátlapokkal érkezett a Galaxy A30s és A50s

Kisebb változtatásokkal frissítette A-szériás középkategóriásait a Samsung.

Minimálisan nyúlt hozzá a Samsung a Galaxy A-széria 30-as és 50-es tagjához, nem is volt szükség nagy változtatásokra, hiszen elavultnak egyiket sem lehet mondani, ráadásul az A50 jelenleg a cég legjobb eladásokat hozó modellje a szériában, nem véletlenül. A hátlapok megváltoztak, gyémánt-struktúrájú holografikus hátlapok érkeztek fekete, fehér, kék és ibolya színben. A 25 megapixeles főkamerát 48 megapixeles, f/2-es kamera váltotta, a 8 megapixeles utlraszéles és 5 megapixeles mélységérzékelő változatlanul maradt. Az előlapi kamerát 25 megapixelről 32 megapixelre frissítették, az apertúra maradt f/2.


[+]

Más különbség nincs: a kijelző maradt 6,4 hüvelykes a maga 1080 x 2340 pixeles Infinity-U-noccsos Super AMOLED kijelzőjével, előlapba épített ujjlenyomat-olvasóval, és ugyanúgy a 10 nanométeres Exynos 9610 rendszerchippel, 4 vagy 6 GB RAM-mal, 4000 mAh-s akkumulátorral, 15W-os gyorstöltéssel. Elérhetőségről és árról egyelőre nincs információ.


[+]

A Galaxy A30s is leginkább külsőben újult meg, de szintén kapott egy kamerás frissítést, 16-ról 25 megapixelre ugrott a hátlapi felbontás, f/1,7-es apetúrával. 8 megapixeles ultraszéles kamera is jutott hozzá, illetve a korábban már látott, 5 megapixeles mélységszenzor sem tűnt el. A szelfikamera nem változott, a felbontása maradt 16 megapixeles, az apertúra pedig f/2. Új funkciónak számít a Super AMOLED kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, a korábbi változat hátra épített, különálló szenzorral bírt, viszont Full HD-s felbontású volt, az újdonság Super AMOLED panelje 720 x 1560 pixeles.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell

    És semmi, ami nem? Az A50 egy nagyon kiegyensúlyozott szolgáltatáskínálatú telefon, amelyben van egy csomó extra, hord magán három kamerát és általánosságban kifejezetten jól sikerült.

Hirdetés