Rendereken a Samsung Galaxy A51

A készülék nem lesz nagy előrelépés a Galaxy A50s-hez képest, de a dizájn változik.

A Samsung Galaxy A50 minden piacon vezeti a gyártó középkategóriás eladásait, a Galaxy A50s pedig a kamerákkal variált kicsit, de lényegi eltérés nem igazán volt a két modell között. A következő A50 variáns jövőre érkezhet, a Pricebaba azt is tudni véli, hogy az A51 gyártása már megkezdődött, a rendelkezésre álló információk alapján pedig renderképeket is készítettek a OnLeaks közreműködésével. Az L-alakú kamera már előkerült, a renderek viszont egy négyzetes panelben képzelik el a négy szenzort.

Egyelőre 48 megapixeles főkamerát, 12 megapixeles ultraszéles szenzort, 12 megapixeles teléd és 5 megapixeles mélységszenzort várunk, a 32 megapixeles szelfikamera viszont úgy tűnik, nem csepp formában, hanem a Note10 dizájnjával megegyező módon kerül a 6,5 hüvelykes előlapra. A készülék elvileg 158,4 x 73,7 x 7,9 milliméteres lesz 4000 mAh-s akkumulátorral, Type-C porttal és 3,5 milliméteres jack csatlakozóval.

Hardveresen a Geekbench alapján jó eséllyel az Exynos 9611 marad 4 GB rendszermemóriával és a dual SIM mellett is bővíthető 64 vagy 128 GB-os belső térhellyel, a WiFi Alliance adatbázisa alapján pedig kétsávos WiFi-re és Android 10-re számíthatunk out of the box.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés