Új fotók a „Galaxy S7” előlapjáról, régi információk a specifikációról

A szakma arra számít, hogy február végén, közvetlenül a barcelonai MWC előtt leplezi le a Samsung a Galaxy S6 és az S6 edge/edge+ folytatását, amelyről már annyi pletykát hallottunk, hogy ha azok hitelesek, kevés nyitott kérdés marad az Unpacked eseményre.

A Galaxy S7 állítólagos előlapja
A Galaxy S7 állítólagos előlapja [+]

Most újabb kémfotók csatlakoztak a kiszivárgott anyagokhoz, az egyiken állítólag a Galaxy S7 előlapja, a másikon pedig az előlapi kameramodul pillantható meg. Az S7 érdekessége egyébként a másik oldalon lehet: egy nevét elhallgató Samsung munkatárs a koreai Navernek állítólag „megerősítette”, hogy az új Galaxy csúcskészülékek 16 helyett 12 megapixeles hátlapi kamerát kapnak F/1,7-es lencsével a kitűnő esti fotózás érdekében.

Ilyen kameramodulok kerülhetnek az S7 előlapja alá
Ilyen kameramodulok kerülhetnek az S7 előlapja alá [+]

Már a Nexus 6P ilyen felbontású moduljával is roppant elégedettek voltunk, persze az S6 is jól szerepelt kameratesztünkben. Azt biztos, hogy a koreaiak előrelépésre készülnek képminőségben, és többé nem a megapixel számra helyezhetik a hangsúlyt. A fenti munkatárs is 5,1 és 5,5 hüvelykes változatokról beszélt, és a korábban hallott por- és vízállóságot is megemlítette. A Galaxy S5 IP67-es védelemmel rendelkezett, az S6 viszont elhagyta az IP-minősítést.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés