Hirdetés

2017. szeptember 26., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Újabb információk a Galaxy A9 Próról

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GFXBench

A GFXBench árulkodott a még bejelentés előtt álló Samsung készülékről, ami Snapdragon 652 chipsettel kerülhet forgalomba.

Hirdetés

Egy pár héttel ezelőtt lehetett először arról hallani, hogy a Samsung a Galaxy A9 Pro fejlesztésén dolgozik, bár azt nem volt tiszta, hogy miként fog elkülönülni testvérétől. Most több információ kiderült a phabletről, már ha a GFXBench adatbázisának hinni lehet, mivel vannak azért érdekes tények: ilyen például, hogy 5,5 hüvelykes kijelzőt kap a kütyü, holott a sima A9-ben 6 inches megjelenítő található, de még az A8-is nagyobb a maga 5,7-es képernyőjével. Más téren nem lehet nagyon belekötni a leírásba: egy Snapdragon 652 chipset dolgozhat a motorháztető alatt, amiben egy 1,8 GHz-es, négy plusz négy darab Cortex-A72 és A53 maggal rendelkező processzor duruzsol.


[+]

Az A9 Pro egyik nagy dobása lehet még a 4 GB RAM, ami a középkategóriában még egyáltalán nem gyakori vendég. A hátlapon egy 4608 x 3456 pixel felbontású képek készítésére képes kamerát szerelhetnek, ami 16 megapixelt jelent. A hírek egyébként Sony IMX298 szenzorról szólnak, ami a Huawei Mate 8-ban is megtalálható. Az előlapi kamera ugyanilyen számításokkal 8 megapixelre jön ki. Hogy aztán mindebből mi valósul meg, illetve valóban érdemes-e még egy modellel előrukkolni az A-sorozatban, azt csak a Samsung tudja, mint ahogy a megjelenés időpontját is.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.