Hirdetés

2018. július 18., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Az AnTuTu közölte a „Galaxy S7” tesztpontszámait

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: G For Games

Egyre aktívabb a jól ismert teljesítményteszt kommunikációs csapata. Most a várhatóan Galaxy S7 néven bemutatkozó Samsung mobil AnTuTu 6.0-s pontszámait tették közzé.

Hirdetés

Mindig megemlítjük, hogy a teljesítménytesztek pontszámait nem lehet csakúgy a mindennapi használat sebességére levetíteni, mindenesetre sok hasznos információt közölhetnek a processzor, a grafikus gyorsító, a memória, a belső tároló vagy mondjuk a vezetékmentes átvitel képességeiről. Az AnTuTu talán a legismertebb vegyes teljesítményteszt, amely átfogó összképet próbál adni a mobilok gyorsaságáról, és a 6.0-s eredményeket már mi is feltüntetjük tesztjeinkben.


[+]

Az AnTuTu korábban jelezte, hogy közölni fogja a Snapdragon 820-as „Galaxy S7” pontszámait, és ez ma meg is történt: AnTuTu 6.0-ban, az egyik teszt során 125288 pontot ért el a bejelentés előtt álló Samsung mobil. Referenciaképpen: mi az Exynos 7420-as Galaxy S6-tal 79488 pontot mértünk, a Kirin 950-es Mate 8-cal pedig 87865-öt. A Galaxy S7 Exynos 8890-es AnTuTu eredményei egyelőre még nem ismertek, a Samsung mindenesetre várhatóan igyekszik majd hasonló teljesítményt garantálni, kiszereléstől függetlenül. Az S6 folytatása várhatóan a február 21-ei Unpacked eseményen debütál.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.