2018. január 20., szombat

Gyorskeresés

Frissítések elfogadva, érkezhet a Marshmallow a Galaxy csúcsmodellekre?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: MobiPicket

Az előzetes hírekkel ellentétben nem jeleztek decemberben és januárban a tavalyi Samsung zászlóshajók, hogy az Android 6.0-s frissítés megérkezett. A start februárban lehet.

Szokatlanul lassan frissülnek a készülékek Android 6.0-ra az egész zöld robotos világban, a gyártók mindenesetre gőzerővel dolgoznak a Marshmallow rendszerverzión modelljeikre, és ha a késések stabilabb felületet eredményeznek, valamennyire megbocsátható a hosszú várakozás. Egy korábban kiszivárgott ütemterv szerint a tavalyi Samsung csúcskészülékek már decemberben és januárban jeleztek volna, hogy vezetékmentes hálózaton letölthető a Marshmallow frissítés, aztán a dologból nem lett semmi. Most újra szárnyra kaptak a frissítési pletykák.

Állítólag a fenti időintervallumokban érkezhet az Android 6.0 a tavaly Galaxy csúcskészülékekre
Állítólag a fenti időintervallumokban érkezhet az Android 6.0 a tavaly Galaxy csúcskészülékekre [+]

A MobiPicker szerint a szoftvereket a gyártó már elfogadta, és már csak a szolgáltatói tesztelés van hátra, emellett a publikáció egy állítólagos új ütemterv táblázatot is közölt a hivatalos startról. Ennek értelmében az S6 edge+ és a Note5 februárban, az S6 és az S6 edge februárban vagy márciusban, az S5, a Note 4 és a Note Edge pedig márciusban vagy áprilisban vált Lollipopról Marshmallowra. Nyilván ezeket az információkat sem fogja a gyártó megerősíteni, mindenesetre, nem elképzelhetetlen, hogy a frissítéseket a Samsung nagyjából a „Galaxy S7” várható premierjére, azaz február végére időzíti. A másik ok azokkal a pletykákkal hozható összefüggésbe, amelyek a TouchWiz jelentős átgyúrásáról beszélnek a villámgyors működés érdekében.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdeté​s​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.