Hirdetés

2019. március 20., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Mobiltelefon rovat

A-kategóriás telefonok a BenQ-Siemenstől

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Elsőként az A széria mutatkozik be. A, mint Alap.

A BenQ Mobile legújabb A-kategóriás telefonjait az egyszerűség jellemzi. Valamennyi modellnek könnyen áttekinthető, kényelmesen kezelhető billentyűzete van. Egyszerű navigáció, egyértelmű menüpontok és színes kezelői felület teszi lehetővé a felhasználó számára, hogy gyorsan beletanuljon a készülék kezelésébe. Mindez különösen a gyerekeknél és az idősebbeknél fontos. Az egyes funkciókhoz való gyors hozzáférést a gyorstárcsázó gombok biztosítják, például az ébresztőóra a 3-as gomb megnyomásával aktiválható. Programozható gombok, 32 szólamú csengőhangok és háttérképek segítségével egyedi igényeinknek megfelelően személyre szabhatjuk az új A-kategóriás mobiltelefonokat.

Hirdetés

A kézbe simuló, legalább 128 x 128 pixel felbontású, 65.536 színű kijelzőkkel ellátott A-kategóriás készülékek finom borítással, festett színes és krómozott összetevőkkel rendelkeznek. A WAP és a GPRS az MMS-funkcióval kiegészítve biztosítja, hogy a kommunikáció ne korlátozódjon a beszédre, így lehetővé válik, hogy képeket és hangokat fogadjunk. Mindemellett valamennyi utazásnál és pihenésnél használható alkalmazás megtalálható a készülékekben, például a szervező, az előre betáplált sürgősségi telefonkönyv, többnyelvű szótár és legalább két játék.


AF51

A kicsi, okos és vékony AF51-gyel könnyedén tarthatjuk a kapcsolatot családunkkal és barátainkkal. A beépített antennával rendelkező, zsebben elférő készülék 96 x 64 pixeles külső és karcmentes üveggel ellátott, 130 x 130 pixeles belső kijelzővel rendelkezik. Mindkét kijelző 65.536 színű, ami egyedülálló ebben a kategóriában. Beépített futófény jelzi a felhasználónak az elmulasztott hívásokat és a beérkező SMS-eket. A fekete és szürke színben gyártott, összecsukható telefont minőségi kidolgozás jellemzi. A készülék várhatóan márciusban kerül a hazai üzletekbe.


A31

A mindennapi életünk szervezését leegyszerűsítő A31-es telefon esetében a minimalizmus találkozik a hatékonysággal. A vékony, hagyományos kialakítású készülék valamennyi fontos szervező funkciót tartalmazza: az emlékeztetővel kombinált naptár és az ébresztőóra biztosítja, hogy ne feledkezzünk el a fontos nevekről és címekről valamint az aktuális eseményekről és találkozókról. A gyors hozzáférést a navigációs gombnál található határidőnapló ikon biztosítja. A készülék mértékegység-váltót és világórát is tartalmaz. Az A31 fémszínű bevonattal, szürke és vörös színben lesz kapható a hazai üzletekben, előreláthatólag a következő negyedévtől.


A75

A háromsávos A75 gyors, könnyű és problémamentes kommunikációt garantál. A legfontosabb funkciókat tartalmazó készülék használatát a négyirányú navigációs gomb könnyíti meg. A jellegzetes forma a krómozott navigációs gombokkal és a festett burkolat elegáns stílust kölcsönöz az egyszerűen kezelhető mobiltelefonnak. A kék és ezüst színekben kapható, kisméretű, 4.096 színű és 101 x 80 pixeles kijelzővel rendelkező telefon fiatalosságot és vidámságot sugall.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.