Üdv Európában, ZTE Axon 20 5G!

És persze még néhány piacon, végre Kínán kívül is. A világ első rejtett szelfikamerával szerelt modellje itthon is elérhető lesz.

Hirdetés

Mint ismeretes, a világ első, rejtett szelfikameráját az Oppo mutatta be, de kereskedelmi forgalomban a ZTE tette elérhetővé az Axon 20 5G-vel. A felső középkategóriás eszköz Kínában száz ezer forint alatt szerezhető be, a nemrég kiadott Axon 20 4G az olcsóbb megoldás arra, ha háborítatlan, de kávamentes kijelzőre vágyunk, míg az Extreme Edition egyedi anyaghasználattal, színnel és 12 GB rendszermemóriával igyekszik rátenni egy lapáttal az exkluzivitásra.


[+]

A ZTE Axon 5G alapmodellje december 21-től többek között (Nagy Britannia, Ukrajna, Japán, Korea, Thaiföld, Fülöp-szigetek, Egyesült Arab Emirátusok, Szaúd-Arábia, Dél-afrikai Köztársaság) az Európai Unió piacán is elérhető lesz, a hivatalos árat viszont csak később teszik közzé a gyártó hivatalos honlapján. Ha valaki semmiképpen nem szeretne lemaradni az első szállítmányról, itt tud csatlakozni az úgynevezett New Vision Club-hoz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés