Extrém változatot kap a ZTE Axon 20 5G

A világ első, kijelző alatti szelfikamerás mobilja már önmagában is nagyon érdekes, de most 12 GB RAM-mal és bőr hatású hátlappal is feldobták.

Gyakorlatilag egy narancssárga színű műbőr hátlappal és 12 GB-ra emelt mennyiségű RAM-mal csinált extrém kivitelt felső-középkategóriás mobiljából a ZTE, méghozzá abból az Axon 20 5G-ből, ami a világ első, piacon elérhető, kijelző alatti szelfikamerájával eleve nagyon érdekes termék.


[+]

Tehát az alapvető specifikációk nem változtak, 6,92 hüvelykes OLED kijelzőt kapott Full HD+ felbontással, 90 Hz-es képfrissítéssel, 10-bites mélységgel, 20,5:9-es képaránnyal és beépített ujjlenyomat-olvasóval, hátlapján 64 megapixeles főkamera mellett 8 megapixeles ultraszéles, továbbá 2 megapixeles mélységkamera és makró segéd kapott helyet.

A rendszerchip a felső-középkategóriás Snapdragon 765G, amihez a már említett módon 12 GB RAM jár, és tárolóval sem szűkölködik, 256 GB jutott bele. 4220 mAh kapacitású akkumulátorról beszélünk 30W-os gyorstöltéssel, a szoftveres háttér pedig az Android és a ZTE-féle Mifavor 10.5. Ezzel a felszereltséggel már 158 ezer forintba kerül a ZTE Axon 20 5G Extreme Edition, míg egy alapváltozat kinn épp 100 ezer forint alatt elérhető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés