Törökországban kapott először Nougatot a Galaxy Note5

Hirdetés

Alighanem a Galaxy Note7 lett volna az első Samsung mobil, amelyik részesül az Android Nougat frissítésből, ehelyett az S Pennel szerelt, egyébként remek masina kikerült a forgalomból. Note6 ugyebár az átnevezés miatt nem volt, úgyhogy a legendás óriástelefon família legutóbbi hivatalos tagja a 2015-ös Galaxy Note5, és most erre is megérkezett az Android Nougat.

Samsung Galaxy Note5 teszt
[+]

Elsőként a török tulajdonosok örülhetnek, a népes országban indult ugyanis útjának a 7.0-s verziószámú update, a legfrissebb Samsung felülettel karöltve. A rendszercsomag 1294 megabájtot és 79 kilobájtot nyom a mérlegen, és az SM-N920C típusjelzésű phabletekre települ. A következő napokban várhatóan bővülni fog a régiólista, és előbb-utóbb a hazai Note5 tulajdonosok is megkapják a frissítési értesítést.

Előzmények

  • Ilyen lett az Android Nougat a Samsung Galaxy S7 edge-en

    A Samsung egyes régiókban már elindította két aktuális csúcskészülékének Android 7.0-s frissítését, pár nap elégedett használat után összeszedtük, mi változott.

  • Samsung Galaxy Note7 - nézz mélyen szemembe!

    Az S szériához közeledő Note7 kijelöli a csúcs Galaxyk csapásirányát: ívelt kijelző, retinaszkenner, 64 GB tárhely, Android 7 stílusú TouchWiz – ja, és víz alatt működő S Pen, hogy az egyéniségből is maradjon.

  • Samsung Galaxy Note5 - ötletes öthetes

    Vékonyabb és keskenyebb lett a Samsung új csúcsphabletje, az üveg hátlap, a kiváló kamera és a remek lapkakészlet bizonyára sokaknak tetszeni fog, az árcímke viszont már kevésbé barátságos.

Hirdetés