Tokot már lehet vásárolni a Nokia 9-hez

A HMD által eddig kiadott Nokia készülékek startja nem volt teljesen fennakadásmentes, ahogy a Nokia 3 és 5 rendszere sem, a Nokia 6 viszont korrektül kompenzált, a Zeiss kamerarendszerrel és csúcshardverrel bemutatott Nokia 8 pedig kifejezetten tetszetősnek mutatkozott. Már a legszerényebb Nokia is a piacon van, a 9-es sorszámúra azonban még várni kell. Feltehetően viszont nem sokat, védőtokot legalábbis már lehet hozzá vásárolni. A készülék paramétereiről viszont egyelőre nem sokat tudunk, az ára viszont olyannak ígérkezik, ami mellé feltétlenül egy Gucci táskát kellett photoshoppolni a koncepcióképeken.

Prémium modellek egymás között.
Prémium modellek egymás között. Képek a galériában!

A nyolcas számú modell fölé pozicionálva feltehetően a Snapdragon 835-nél nem lesz benne gyengébb szett, a rendszermemóriát megtippelni sem tudjuk, annyiféle eredményt láttunk már, de feltesszük, a Nokia 8-hoz képest ez és a kialakítás fog jelentősen eltérni. Meg úgy tűnik, mások is ezt teszik fel. A Slashleaks jutott hozzá olyan információkhoz, amelyek alapján a CompareRaja készített egy 3D rendert, amely egészen pontosan megegyezik az Amazonon már megvásárolható védőtokba bujtatott készülék megjelenésével. A hátlapi kettős kamerarendszer, az ujjlenyomat-olvasó elhelyezkedése és a kétoldalt határozottan ívelt kialakítású kijelző is stimmel. Jack csatlakozó egyre valószínűbb, hogy nem lesz. A védőtokon legalábbis nem vágtak neki nyílást.

Azóta történt

Előzmények

  • Nokia 8 - a múltat elfeledni

    Második körben tényleg csúcsmodellt csinált a HMD, de mire elkészült, addigra beleszürkült a mezőnybe. Nem rossz, de nincs benne semmi rendkívüli.

  • Ilyen lehet a Nokia 9

    Lehet, hogy a Nokia 8 csak most került a polcokra, de már tervben van a folytatása. Állítólag így fog kinézni.

  • Nokia 5 - ötlettelen

    A HMD jelenleg elérhető szériájának középső tagja vegyes teljesítményt nyújt, kétségkívül vannak erősségei, de a hiányosságok sajnos hangsúlyosabbak, mint a pozitív tulajdonságok.

  • Nokia 3 - valaki most finntorog

    Symbian, MeeGo, Windows Phone és most Android: megtalálta-e a Nokia az ideális okosplatformot és a Lumiák méltó utódját, avagy az elbukott sorozatok hibáit ismétli?

Hirdetés