Így nézhet ki a Samsung Galaxy A14

Kevesebb kamera a hátlapon, U alakú notch az előlapon az egyik olcsóbb Galaxy A-ban.

Tavaly decemberben mutatta be a Samsung a Galaxy A13 5G-t, így idén is az év vége felé várható a Galaxy A14 debütálása. Hivatalosan még nem jelentett be semmit a koreai óriás cég, de renderképek és videó is nyilvánosságra került az OnLeaks jóvoltából a GizNext oldalán, mellette pedig természetesen specifikációk is. A Galaxy A14 ezek értelmében 6,8 hüvelykes képátlóval bír majd, LCD panelről lehet szó FHD+ felbontással és Infinity-U dizájnnal, vagyis az előlapi kamera egy U formájú bevágásban kaphat helyet.

Ez lehet a Samsung Galaxy A14.
Ez lehet a Samsung Galaxy A14. (forrás: OnLeaks / GizNext) [+]

A hátlapon a kamerák száma a Galaxy A13-hoz képest csökkenhet, az egyik segédszenzortól valószínűleg búcsúzik az A14, így három kamera és LED villanó lesz a hátlapon, ezek elrendezése kicsit az S22 Ultra megjelenésére hajaz. Az A14 alumínium keretén marad a bekapcsoló gombba integrált ujjlenyomat-leolvasó, alul az USB-C csatlakozó mellett helyet adtak a 3,5 milliméteres fülhallgató csatlakozónak is.

További renderképek a Galaxy A14-ről.További renderképek a Galaxy A14-ről.További renderképek a Galaxy A14-ről. További renderképek a Galaxy A14-ről. (forrás: OnLeaks / GizNext) [+]

A képeket kiszivárogtató forrás szerint a ház 167,7 x 78,7 x 9,3 milliméteres lesz, ez fél milliméterrel vastagabb a Galaxy A13-nál. Azt egyelőre nem tudni, hogy ennek hátterében egy, az elődben található 5000 milliamperórásnál nagyobb akkumulátor áll-e.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés