Tim Cook: néhány héten belül postán az AirPods

A jack csatlakozó nélküli iPhone 7-párossal együtt mutatta be az Apple a teljesen vezeték nélküli fülhallgatóját, amit saját tokjával tölthetünk, és a beépített Apple W1 chipjének köszönhetően érzékeli, hogy éppen a fülünkben van-e, vagy nem, így próbál spórolni a karcsú akkumulátorokkal, így minimum 5 órás üzemidőt ígér. Az AirPods névre hallgató, itthon 59 900 forintos fogyasztói áron várhatók kütyüt eredetileg október végén szállították volna az első vásárlóknak, ehhez képest azonban késik a termék, a felhasználók emiatt több helyen adtak hangot elégedetlenségüknek, a cég nyilvánvalóan rengeteg e-mailt is kapott ezügyben.

Úgy tűnik, hogy néhány hét késéssel, de végre elstartol a fülhallgató
Úgy tűnik, hogy néhány hét késéssel, de végre elstartol a fülhallgató [+]

A kérdések egyikére végül állítólag maga Tim Cook reagált, és bár az Apple tudvalevőleg ritkán reagál ilyen megkeresésekre, a MacRumors szerint eredeti lehet a levél, ami a bocsánatkéréseken túl azt állítja, hogy néhány héten belül elindulnak a fülhallgatók, optimistán nézve tehát akár még idei karácsonyfa alá is juthat a légies kütyüből.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Nem fut be október végére az AirPods

    Az Apple az eredeti ígéretével szemben nem adja ki most a vezeték nélküli fülhallgatót, állításuk szerint nem szeretnének félkész termékeket adni a vásárlóiknak.

  • Apple iPhone 7 - Hetes, ki hiányzik? Jack!

    Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.

Hirdetés