Szeptember 7-én érkezik az iPhone 7

Új Apple okostelefonok és Watch modellek mutatkozhatnak be a szeptember eleji, nagyszabású sajtóeseményen.

Az Apple elkezdte kiküldeni a meghívókat 2016. szeptember 7-én, helyi idő szerint reggel 10 órai kezdettel, a San Franciscó-i Bill Graham Civic Auditorium-ban tartott meghívásos eseményére, amelyen minden valószínűség szerint az iPhone 7, az iPhone 7 Plus, valamint az Apple Watch 2 mutatkozik be.

A legfrissebb értesülések szerint az Apple 4,7 hüvelykes és az 5,5 hüvelykes újdonsága lesz a főszereplő, elvileg 3,5 milliméteres jack csatlakozó nélkül, viszont vízálló kivitelben. Míg az iPhone 7 nagyobb lencsével érkezik, addig az iPhone 7 Plus dupla kamerarendszert és a másodlagos szenzorhoz optikai zoomot is kap. Az A10-es chipsettel szerelt eszközök nagyobb akkumulátorral (1960 és 2910 mAh), a nagyobb verzió pedig 3 GB rendszermemóriával várható.

Az új eszközök előrendelése valószínűleg a jövő szerdai bejelentés utáni héten indul. Az iPhone 7 elnevezés egyelőre persze nem hivatalos, a holland Vodafone honlapján azonban már le lehet olvasni ezt a verziószámot, és a Goldgenie-nél is ilyen néven lehet az aranyba mártott, 2016-os Apple okostelefonokat kosárba helyezni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés