Hirdetés

Nem fut be október végére az AirPods

Aki figyelte az Apple-lel kapcsolatos nyárvégi pletykákat, azt nem érte meglepetésként, hogy az iPhone 7 és 7 Plus mobilokról eltűntették a jack csatlakozót, ami nyilvánvalóan nem a valaha volt legnépszerűbb lépésük, de hosszú távon bejöhet a stratégia, ahogy azt oly sok esetben láthattuk már a cégtől. A rendezvény persze ennek ismeretében nem maradt bemutatott vezeték nélküli fülhallgató nélkül, bár a dobozban egy Lightning csatlakozós EarPods-ot találnak a felhasználók, a teljesen vezeték nélküli AirPods is itt látott napvilágot, aminek ekkor október végi startot ígértek.

Az Apple-féle, teljesen vezeték nélküli fülhallgató még némi fejlesztést igényel
Az Apple-féle, teljesen vezeték nélküli fülhallgató még némi fejlesztést igényel [+]

Lassan átlépünk a novemberbe, de az AirPods még mindig sehol nincs készleten, a TechCrunch kérdésére pedig egy gyártói illetékes azt nyilatkozta, hogy az Apple nem hisz a túlzott kapkodásból adódóan félkészen piacra került termékekben, így egy kis időt kérnek a vásárlóktól, mielőtt megszabadulhatnak az AirPods vezetékétől. Arról természetesen nem beszéltek, hogy hardveres vagy szoftveres problémával küszködnek, mindazonáltal nem árt sietniük, ha a karácsonyi szezonra el akarnak startolni a kütyüvel, hiszen az egyik fő konkurensnek számító Samsung Gear IconX már jó ideje piacon van.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPhone 7 - Hetes, ki hiányzik? Jack!

    Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.

Hirdetés