2019. március 25., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Teljesítményteszten a legszerényebb Nokia

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Geekbench

Lehetséges, hogy több készülék is bemutatkozik a közeljövőben, stílszerűen a legalsó és a legfelső kategóriából esélyes egy-egy.

Éppen tegnap vált hivatalossá, hogy a HMD bemutatót tervez augusztus 16-ra, noha korábbi elaszólások alapján július 31-re számítottunk. Alapvetően a csúcsmodell körül forog a világ, de nem kizárt, hogy akár két készülék is befuthat a portfólióba a következő másfél hónapban. A Nokia sorozat igen egyszerű és jól követhető megnevezést kapott, nemrég pedig a várható lapkakészleteket is megszellőztették, amihez érkezett új információmorzsa.


[+]

Az már biztosnak tűnik, hogy a csúcsmodell, mutassák be akármikor is, Nokia 8 néven érkezik. A 3-as, 5-ös és 6-os modellek már Barcelonában is ott voltak, mostanra pedig itthon is megvásárolhatóak. Így tehát, kizárásos alapon, meg amúgy is, maradt a Nokia 7, amiről eddig semmit nem tudunk, leszámítva a Snapdragon 630-as SoC-t, és a Nokia 2, ami éppen most futott egy tesztkört az előre sejthető, Snapdragon 210-es lapkával, 1 GB operatív memóriával és Android 7.1.1-es rendszerrel a szokásos Unknown Heart kódnév alatt. Bízunk benne, hogy nagyon szerény árfekvést párosítanak a nagyon szerény (és nagyon régi) specifikációhoz.

Hirdetés

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.