Téli olimpiához öltözik a Galaxy Note8

A Samsung előszeretettel reklámozza termékeit az olimpiákon, és exkluzív, sportolóknak szánt kiadás is érkezett már. Mivel pedig a 2018. évi téli olimpiai játékok a dél-koreai Phjongcshangban kerülnek megrendezésre, itt az újabb alkalom, hogy a gyártó valami különlegessel rukkoljon elő.

Ez nyilván nem a Galaxy S9, ami várhatóan február 26-án mutatkozik be, majd március közepén kerül piacra. Ehelyett a kitűnő Galaxy Note8 különleges kiadása igazodik a játékok szelleméhez és meghatározó színéhez. A teljesen nevén Samsung Galaxy Note8 PyeongChang 2018 Olympic Games Limited Edition megszólítású ketyere hátlapja fehér, mint az éppen szakadó hó, az alján pedig arany ötkarikás logó jelzi a fontos sporteseményt.

A továbbra is fekete előlapon, bekapcsolás után olimpiai témájú hátterek jelennek meg, illetve a játékokon történő, könnyebb eligazodást elősegítő alkalmazások. Megkaparintani ugyanakkor nem lesz könnyű egyet: a Samsung a phablet mintegy 4000 példányát az olimpiai és paralimpiai atlétáknak, illetve a szervezőknek szánja, és vészesen fogy az idő a kvalifikációra.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy Note 8 - hass, alkoss, gyarapíts!

    Visszaül a trónra a produktív mobilok királya és dupla hátlapi kamerával kattintgat. Az árazás viszont olyan erősre sikeredett, hogy az S Pen színaranyból is lehetne.

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

Hirdetés