Olimpia nem biztos hogy lesz, ötkarikás S20+ viszont már van

Nem ez az első olimpiai Samsung Galaxy különkiadás. Remélhetőleg a következő hónapok eseményei úgy alakulnak, hogy megtartják a jelenleg kérdőjeles tornát.

A Galaxy S20 família az előrendelések alapján messze nem fogy olyan jól, mint elődei, és ebben a világjárvány mellett a rendkívül magas árazásnak is szerepe lehet, írja a PhoneArena. Igaz: úgy tűnik, hogy a legdrágább, mifelénk 485 ezer forintba kerülő S20 Ultra a legkelendőbb, talán azért, mer ez kínálja a legméretesebb kijelzőt és a legkomplettebb kamerarendszert.


(forrás: PlayfulDroid)

Mégsem ez, hanem a lényegesen olcsóbb Galaxy S20+ kapott Japánban olimpiai kiadást. Elvileg július 24-e és augusztus 9-e között rendezik meg a XXIII. Nyári Olimpiai Játékokat Tokióban, ám az egész esemény csúszhat a koronavírus miatt. A Samsung ugyanakkor már megtervezte, és a helyi Docomo szolgáltatóval karöltve bemutatta az olimpiai verziót fakóarany színben és az ötkarikás játékok logójával.

A Galaxy S7 edge különkiadása a legutóbbi Nyári Olimpiai Játékokhoz
A Galaxy S7 edge különkiadása a legutóbbi Nyári Olimpiai Játékokhoz

Az olimpiai témájú S20+ ugyan kosárba helyezhető, ám a megjelenését eredetileg a játékok indulása elő időzítették, így legkorábban júniusban indulhat a kiszállítása, ha nem később, írja a PlayfulDroid. Ez a modell 6,7"-es QHD+ AMOLED panelt kínál, mifelénk Exynos 990, Japánban Snapdragon 865 SoC-vel, 12 + 64 + 12 megapixeles kamerákkal a hátlapon három látószöggel, 3D ToF rendszerrel megspékelve.

Előzmények

Hirdetés