Telepíthető az iOS 8.3

Hirdetés

Nem volt túl egyszerű az iOS 8 élete, hiszen nehezen vették rá magukat a felhasználók a frissítésre, nem utolsó sorban pedig számos hiba benne maradt a szoftverben. Nem véletlen, hogy számozás terén már ennyire előrehaladott állapotban van az iOS, és az sem meglepő, hogy a cupertinóiak változtattak a politikájukon, és immár mindenki számára elérhetővé tették a béta verziók telepítését is. Most azonban a kompatibilis eszközökre már a letölthető az iOS 8.3 végleges változata, mert számos új funkciót és hibajavítást tartalmaz.

A 300-350 megabájtos csomaggal több új szmájlit találunk a billentyűzetben, megjelent a két lépéses Google hitelesítés, támogatott lett a vezetékmentes CarPlay, plusz fejlesztettek a Passbookon, az Üzeneteken, a galérián, a vállalati funkciókon, a kisegítő lehetőségeken, a családi megosztáson, a Siri pedig új nyelvekkel gazdagodott, ráadásul az Apple lehetőséget biztosít arra, hogy jelszó begépelése nélkül is leszedhessünk ingyenes applikációkat. Az fejlesztés ettől függetlenül nem áll majd meg, hiszen az Apple-nél már lázasan dolgoznak az iOS 8.4-en, ami már tartalmazhatja az új zeneszolgáltatást is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPad Air 2 - kis levegővétel

    Nincs könnyű dolga az Apple-nek, ha a táblagépük fejlesztéséről van szó, de azért mindig megoldják a feladatot. A második generációs Air is nagyon jó lett.

  • Apple iPhone 6 Plus - szükség törvényt bont

    Az Apple soha nem látott méretű iPhone-t dobott piacra, hogy saját pályáján verje meg a Samsungot. Megváltozott formavilág, új iOS, fejlesztett kamera... elég ez a sikerhez?

  • iOS 8 rendszerbemutató

    Az Apple legújabb generációs operációs rendszere nem hoz akkora változásokat, mint elődje, ám még így is számos hasznos funkcióval bővült, amiket a felhasználók örömmel fogadnak majd.

  • Apple iPhone 5s - tud ujjat mutatni

    Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.

Hirdetés