Hirdetés

Tartozékblog: Case-mate védőtokok mindenféle készülékhez

Az Case-mate nevű amerikai székhelyű cég fő profilja a telefontokok gyártása, de emellett laptop és más mobileszközök védelmét szolgáló kiegészítők is megtalálhatók a kínálatukban. Minden népszerű készülékhez gyártanak tokokat, sőt, a weboldalukon keresztül adott esetben kedvünkre megtervezhetjük annak díszítését is - természetesen némi pluszköltség ellenében. Mivel olvasóink jelezték, hogy szívesen olvasnának efféle kiegészítőkről, kiválasztottuk a Speedshop kínálatából a két legkelendőbb típust, ezekről lesz most szó. A próbababa ezúttal is egy HTC Desire volt.

Case-mate Gelli
Case-mate Gelli

A Gelli fantázianévre keresztelt termék szilikonból készült, az anyaga vékony, nem hízik meg tőle a telefon, de ettől függetlenül nincs olyan érzése az embernek, hogy egyszer csak szét fog szakadni a védőtok. Szépen rásimul a Desire-re, a gumírozott hátsó résznek köszönhetően szinte minden felületen stabilan marad. Ez különösen pozitív élmény, így gyakorlatilag a véletlen "leverések" száma a nullához közelít. Az öltöztetés gyerekjáték, néhány pillanat alatt ráadtam a Desire-ra.

Case-mate Barely there
Case-mate Barely there

A Barely there termékcsaládba tartozó védőtokok kemény műanyagból készülnek, kétségkívül sokkal elegánsabbak a sima szilikonnál, de azt is kijelenthetjük, hogy kevésbé praktikusak. Már maga a felhelyezés sem egy szemet gyönyörködtető mutatvány: a kemény tokot feszegetni kell, komolyan azt hittem, hogy meg fog látszani a Desire külsején a ruhapróba; szerencsére nem így lett, bár ez inkább a HTC érdeme. Léteznek egyszerűbben felpattintható kemény tokok is, de azokkal nem jók a tapasztalataim: előfordult már, hogy egy leejtés alkalmával maga a tok is elengedte a telefont. Ha mindenképp kemény mellé tesszük le a voksunkat, akkor a Barely there jó választás, mert stabilan ül és nem csak a hátlapot védi, plusz az eséseket is bírja. Sokféle színben létezik, ráadásul a többségük matt és a csillogós kivitelben is elérhető - tehát mindenki találhat magának tetszőt.

Case-mate Barely there
Case-mate Barely there

Fontos megjegyezni, hogy a Case-mate a védőtokjaihoz egy képernyővédő fóliát és egy törlőkendőt is ajándékoz - ennek tudatában már könnyebben emészthető a Gelli 4490-, valamint a Barely there 4890 forintos ára. A cuccok egyébként látványos díszdobozban érkeznek, így ajándéknak is tökéletesek.

magyarizs

Azóta történt

Előzmények