Szinte mindent tudunk a ZTE Blade V8-ról

A kiélezett piacra kiélezett ZTE Blade V7 utódját néhány héten belül várhatjuk, a középkategória alsó tartományába készülő eszköz egyik legfőbb érdekessége a dupla hátlapi kamera lehet, ami minden valószínűség szerint az Axon Elite esetén tapasztalt algoritmussal működik: a fő, 13 megapixeles egység készíti a fotókat, a 2 megapixeles segédegység pedig az utólagos fókusz és a szimulált blendeállítás érdekében kerül rajta elhelyezésre. A rendszer elméletileg 3D (sztereoszkópikus) fotók készítésére is alkalmas lesz.


[+]

A hátlapi ujjlenyomat-olvasós megoldásaikkal ellentétben a Blade V8-ra kerülő szenzor elöl, a home gombban lesz, szerencsére az NFC sem marad ki a repertoárból. Kijelzője 5,2 hüvelykes, Full HD felbontású lesz, rendszerchip szempontjából pedig Qualcomm Snapdragon 435-öt (MSM8940) kap nyolcmagos processzorral, 3 gigabájt rendszermemóriával és 32 gigabájtos belső tárolóval.


[+]

A Blade V8 már Android 7.0-val startol, természetesen a MiFavor UI legfrissebb, 4.0-s változatával, az árazásáról egyelőre nem esett szó, de már nem kell sokáig várni: a CES 2017 kapcsán valószínűleg mindent megtudunk az újdonságról.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés