CES 2017: Kezünkben a frissen bemutatott ZTE Blade V8

A ZTE-nek sem ment túlságosan jól a titkolózás a 2017-es CES előtt, a Blade V8-ról és a Blade V8 Próról azok bemutatása előtt kiszivárgott szinte minden információ. Ez utóbbi készülék azóta hivatalosan is bejelentésre került, hiszen a részletes specifikáció elérhető a gyártó weboldalán, az 5,5 hüvelykes Full HD kijelzővel, a Snapdragon 625-ös rendszerchippel, 3 GB RAM-mal és a két darab 13 megapixeles kamerával felszerelt újdonság 230 USD-ért rendelhető elő, viszont a standon a nyitás után még nem volt kint. Nem úgy sima a ZTE Blade V8, ami csak pár órája lett hivatalos, mégis sikerült Las Vegasban megpillantanunk, íme:

A Blade V8 alig mutatkozott be, máris rátettük a kezünket
A Blade V8 alig mutatkozott be, máris rátettük a kezünket [+]

A szerényebb új Blade a szintén nyolcmagos Snapdragon 435-öt rejti a házában, kiszerelés szerint 2 vagy 3 gigabájt RAM, illetve 16 vagy 32 gigabájtos belső tároló kíséretében. A kijelző képátlója 5,2 hüvelyk, a felbontása 1080 x 1920 pixel. A két hátlapi kamera közül az egyik 13, a másik 2 megapixeles, a kombinációval az utólagos fókuszválasztás és 3D-s képek készítése is megoldható. Nem maradhatott ki a kézi mód sem.

A ZTE Blade V8 elölről
A ZTE Blade V8 elölről (forrás: PhoneArena) [+]

Remek hír, hogy a 4G képes okostelefon már Android Nougaton alapuló MiFavor 4.2-es UI-t futtat, ami még mindig ritkaságnak számít. A csomagolás része egy VR szemüveg is. Maga a V8 fémházba lett burkolva, elöl 2,5D-s üveg védi, aminek az alján érintésalapú ujjlenyomat-olvasó lát el azonosítási feladatokat. A sima Blade V8 februártól Japánban és Oroszországban, márciustól pedig Németországban, Spanyolországban és a Kínai Népköztársaságban lesz elérhető, méghozzá rózsaarany, ezüst, sötétszürke és pezsgőarany színekben. Árakat és az esetleges hazai megjelenés részleteit a gyártó egyelőre nem közölte.

Utazásunkat az ASUS támogatta.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Előzmények

Hirdetés