Június 11-én fut be a Mi Band 4

A színes kijelzős kütyü érkezését a Xiaomi megerősítette, ezzel egy időben pedig befutott az első két kémfotó.

A csatlakoztatott kütyüpiac egyik ikonikus szériája a Xiaomi Mi Band, amely jövő hét kedden szintet készül lépni: most már a hivatalos poszter sem tagadja, hogy az aktivitáskövető karperec színes kijelzővel fog a színpadra futni.

A Mi Band 4 hivatalos előzetese
A Mi Band 4 hivatalos előzetese [+]

Kéminformációk persze eddig is voltak, a MySmartPrice például úgy tudja: 110-ről 135 mAh-ra nő a telep. Emellett befutott az első élő kémfotó a pulzusmérős, opcionálisan NFC-s ketyeréről, ami pont olyan apró, mint elődjei, azokkal szemben viszont tényleg színes a kijelzője.

A MySmartPrice-on felbukkant kémfotók
A MySmartPrice-on felbukkant kémfotók [+]

A kínai premiert várhatóan heteken belül követi majd a nemzetközi.

Azóta történt

Előzmények

  • Újabb képen a színes Mi Band 4

    A népszerű széria komoly ráncfelvarrást kaphat hamarosan. A frissebb Bluetooth és a megnövelt telep mellett a színes kijelző hozhatja a legfőbb változást.

  • Ez lehet az új Xiaomi Mi Band

    A kínai gyártó főleg a népszerű aktivitásmérőivel érte el a világranglista második helyét az okoseszközök piacán. Hamarosan jön az új generáció.

  • Xiaomi Mi Band 3 - nem késünk el a strandról

    A Xiaomi Mi Band széria az első modell óta sikeres, teljes joggal. A belépő szintű aktivitásmérők között továbbra is remek konstrukciót és minőséget képviselnek, nem kivétel a legújabb Mi Band 3 sem.

  • Xiaomi Mi Band 2 - aktivitásmérő, kicsit bonyolultabban

    Pulzusszám mérő és kijelző is került az új Mi Bandbe, mégsem lett az alapvető aktivitáskövetésre kitalált karperec drága. Leteszteltük.

Hirdetés