2019. március 23., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Szétszedték a Pocophone F1-et

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Twitter

A Xiaomi almárkájának első modellje az árazással került a címlapokkal, ami csúcshardverhez képest roppant kedvezőre sikerült.

Hirdetés

A Xiaomi ráfordult a nemzetközi piacokra, ami nem csak egyre több Mi Store-t jelent világszerte, többek között itthon is, hanem teljes globális hálózati támogatást, nyelvi lokalizációt és Android One készülékeket is. A Pocophone F1-et elvileg a felhasználók igényeinek megfelelően alakították ki, ahol a prioritás az időtálló és nagyteljesítményű hadrver volt, komoly üzemidővel, de erősen visszafogott árazással. Ennek megfelelően az idei kötelező körökön kívül (dupla kamerarendszer, sztereó hangszóró stb.) az alapokat tekintve a legfrissebb és legerősebb szett került a szerkezetbe. Mínusz IP védettség.

A Snapdragon 845-ös lapkakészlet által termelt hőt folyadékkal töltött hőcsővel vezetik el, így a készülék teljesítménye fokozható, ehhez 6 vagy 8 GB rendszermemória is hozzájárul. A Twitterre feltöltött videóban nyilván ennek a rendszernek a kialakítása az igazán érdekes, de ezen kívül a készülék egész felépítése is megszemlélhető, többek között az infrával támogatott arcfelismerő rendszer is a szenzorszigeten. A készülék augusztus 30-tól itthon is beszerezhető 6/128 GB-os memóriakiosztással 115 ezer forintos áron.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.