Hirdetés

2019. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Csúcsmodellel indul a Xiaomi almárkája

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: MySmartPrice

A Pocophone F1 Bluetooth certifikációja egészen konkrét információkat tartalmaz a Xiaomi új készülékéről.

Hirdetés

A Xiaomi, noha kiválóan elvan otthon, illetve Indiában, ami már így kapásból a mobilkommunikáció világának jelentős hányadát teszi ki, folyamatosan dolgozik a nemzetközi piaci jelenlét stabilizálásán. Az európai üzletek és teljes hálózati kompatibilitással felszerelt készülékek száma egyre növekszik, elérhetőek Android One eszközök a gyártó hagyományos felhasználói felülete helyett, tehát minden adott a területhódításhoz.


[+]

Az Egyesült Államokban viszont nem olyan könnyű a helyzet, a kínai márkákat alapvető bizalmatlanság övezi, a Huawei nem is tudott mit kezdeni a helyzettel, a ZTE-t éppen most szorongatta meg a Kongresszus, a Honor viszont remekül elvan és a Xiaominak is ez a terve. Mármint a brandtől kommunikációs szinten függetlenített márkával támadni. Úgyhogy ők ott Pocophone néven mutatkoznak be. Meg még néhány egyéb régióban.


[+]

Méghozzá a Bluetooth hitelesítés alapján ab start egy csúcsmodellel. A Pocophone F1 megjelölésű eszköz Snapdragon 845-tel, folyadékhűtéssel és dupla hátlapi kamerarendszerrel várható, legalábbis a modell leírása alapján. A 12 és 5 megapixeles szenzorok Dual Pixel autofókusz technológiával dolgoznak majd, míg az előlapra szerelt 20 megapixeles kamera Super Pixel rendszerrel. Ugyanitt infra alapú szenzorok is találhatóak a fejlett arc alapú azonosításhoz. Ez alapvetően ígéretesen hangzik, nem úgy, mint a Xiaomi által választott márkanév.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.