Szeptember 7-e lesz az új iPhone-ok napja

Kiküldte az Apple a sajtónak a meghívókat, szeptember 7-én magyar idő szerint este 7-től Keynote a cupertinói Steve Jobs színházban.

Fixálódott a dátum és a Bloombergnek igaza volt, szeptember 7-én mutatja be az Apple az idei iPhone-okat, az iPhone 14 szériát. A bemutatót nem csak online tartják, hanem a kaliforniai Steve Jobs színházba is meghívást kaptak a sajtó egyes képviselői. A nagyközönség a YouTube-on, az Apple TV alkalmazásban vagy az Apple weboldalán követheti a közvetítést, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy a WWDC-hez hasonlóan hibrid bemutató lesz-e, vagyis egy előre felvett streamet láthatnak majd az érdeklődők, vagy pedig visszatér az Apple a koronavírusos őrület előtti élő színpadi bemutatókhoz.

Az biztos, hogy a fókusz az iPhone 14-eken lesz, amiből várható egy 6,1 hüvelykes iPhone 14 és 14 Pro, valamint egy 6,7 hüvelykes 14 Max és 14 Pro Max. A meghívó utalhat a Pro modellekben várható lyuk - vagy pirula és pötty - alakú kamerakivágásra, vagy egy esetlegesen frissített éjszakai fotós módra (asztrofotó?), hisz a pletykák szerint jóval nagyobb lesz a kamerapúp az új telefonokon, mint az elődökön.

A 13 Pro Maxhoz tartozó tok és az állítólag a 14 Pro Maxhoz tartozó tok egymás mellett.A 13 Pro Maxhoz tartozó tok és az állítólag a 14 Pro Maxhoz tartozó tok egymás mellett. A 13 Pro Maxhoz tartozó tok és az állítólag a 14 Pro Maxhoz tartozó tok egymás mellett. (forrás: Weibo) [+]

iPhone-ok mellett Apple Watch várható szinte biztosan, esetleg új AirPods Pro vagy Max, melyek már támogatni fogják a veszteségmentes(hez közeli) hangátvitelt. Az új iPadek és a nyáron beharangozott Apple lapkás Mac Pro várhatóan októberben mutatkozik majd be.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés