Fotókon az iPhone 14 Pro dummy modelljei

Látszik a két új színárnyalat és a két kivágásból álló előlapi kamerarendszer is.

Hirdetés

Szeptember 7-én érkeznek az új iPhone-ok, a Weibón keresztül pedig több fotó is kiszivárgott a tartozékgyártóknak szánt dummy modellekről, melyeken látható két új árnyalat is, melyekkel idén kiegészülhet a Pro vonal. A 14-es széria kék modellje sötétebb, mint a 13 Pro telefonok Sierra kék fantázianevet viselő árnyalata, s mellé úgy tűnik, hogy érkezik egy lila színű változat is.

Ezek lesznek az idei színek a Pro családban.
Ezek lesznek az idei színek a Pro családban. (forrás: MacRumors) [+]

A lila iPhone a pletykák szerint egyedi, nanométer méretű fémes kerámiával kevert fedett üveg hátlapi borítást kap majd, hasonlóan a tavalyi világoskék színű modellhez. Az előző generációs iPhone-ok eladásai alapján a lila szín egyébként kifejezetten kedvelt a vásárlók körében, az Apple így ezzel is csábíthatja a Pro verzió felé az embereket.

A videón látható dummy modellen egyértelműen kivehető, hogy a beszédhangszóró alatt jobb oldalra kerül az előlapi kamera, amit több más fotó is megerősít. A kamera kör alakú lyukban kap majd helyet, mellette Face ID rendszerhez használt többi szenzor pedig egy pirula formájú kivágásban.

Ilyen lehet az iPhone 14 Pro és 14 Pro Max előlapi kamerarendszere.
Ilyen lehet az iPhone 14 Pro és 14 Pro Max előlapi kamerarendszere. (forrás: Weibo) [+]

Az iPhone 14 és 14 Max várhatóan marad a tavalyi modellekben is látott notch használatánál. A fotók forrása a kínai közösségi média, viszont a dummy modellekről most megjelent képek és videók egybevágnak azokkal a korábbi információkkal, melyeket megbízhatóbbnak számító források is szállítottak. A dummy modellek kapcsán viszont érdemes még azt is megjegyezni, hogy ezek csak a készülék méreteit és formáját, a gombok, csatlakozók és szenzorok elhelyezkedését mutatják meg szinte biztosan, a színárnyalatok viszont elnagyoltak, csak szemléltető célzatúak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

Hirdetés