Számos színvariáció várható a Nova 2S-ből

Huawei Nova 3 helyett nagyon valószínű, hogy Huawei Nova 2S lesz az új modell. Kezdjük úgy érezni, mintha kötelező lenne egy S betűt biggyeszteni minden létező mobiltelefon megnevezésébe, még akkor is, ha alapvetően tér el az új modell a régitől. A Nova sorozatban idén már eszközöltek frissítést, ez a Huawei Maimang 6, ami nemzetközi forgalomban Huawei Nova 2i néven szerepel. A Nova 2S szintén 6 hüvelykes, 18:9-es IPS panellel várható, viszont fejlettebb kamerarendszerrel és erősebb hardverrel.


[+]

A prémium középkategóriás eszközbe a Kirin 960-at várjuk 4 és/vagy 6 GB rendszermemóriával, a hátlapra két darab kamerát, de szelfit is lőhetünk valódi portré módban, mivel az előlapra is két darab, egy 20 és egy 2 megapixeles szenzor kerülhet. Hátul is nő a felbontás, számszerűleg 16 és 20 megapixeles egységekre számítunk. A nyújtott kijelző ellenére a Huawei Nova 2s mellett erős érv lehet, hogy a Honor V10-hez hasonlóan az ujjlenyomat-olvasó az előlapra kerül fizikai Home gomb formájában. A két készülék egyébként nagyon hasonlít egymásra, alapvető különbség a lapkakészlet és a dupla előlapi kamera. Meg nyilván az ára, amit egyelőre nem tudunk. A színvariációk (elvileg lesz még rózsaszín és piros is) és a képek a galériában sorakoznak!

Azóta történt

  • Megérkezett a Huawei Nova 2S

    A kínai premier mára volt beharangozva, ennek megfelelően be is mutatták a FullView kijelzővel szerelt, apró kávás phabletet.

Előzmények

Hirdetés