Nova 2S lett a Nova 3-ból

Hirdetés

Szinte biztos, hogy még idén jön az új Huawei Nova, ám a korábban Nova 3-ként emlegetett eszközről felbukkant képek villámgyors névváltást hoztak, Nova 2S néven várhatjuk az újdonságot. A 18:9-esre nyújtott Full HD+ kijelző környékén értelemszerűen nem nagyok a kávák, alul viszont mégis ott figyel az akár home gombként is funkcionáló ujjlenyomat-olvasó, és a korábbi Huawei-eszközöket ismerve a gomb gesztusvezérlése sem marad el, így lényegében eltüntethetjük a virtuális sávot, ezzel még kisebb kávát lát majd a szemünk.


[+]

Egyéb specifikációk szempontjából is kiderültek érdekességek, valószínű, hogy a cég tavalyi csúcslapkája, a Kirin 960 kerül bele 6 GB RAM-mal, erre kerül az Android Oreo rendszer és az EMUI 8.0, illetve nem marad el a kiváló minőségű DAC és az NFC sem. Hátlapján 20 + 16 megapixeles kamera dolgozhat, elöl pedig szintén dupla rendszer, de kétszer 20 megapixellel. Bemutató várhatóan decemberben.

Frissítés!
Frissítés! [+]

Frissítés! Kiadták a sajtómeghívót, december 7-én lesz a kínai premier!

Azóta történt

Előzmények

  • Még idén jöhet a Huawei Nova 3

    Új rendszerchippel, négy kamerával és 18:9-es képaránnyal fogunk találkozni az új modell premierjén.

  • Huawei Nova Smart - már megint egy

    A Nova sorozat új, belépő-középkategóriás tagja igazából egy Huawei Enjoy 6s, csak kevesebb rendszermemóriával, ami sajnos érezhető is.

  • Felbukkant a Huawei Nova 2

    A tavalyi IFA érdekességei közé tartozott a Nova, aminek rövidesen érkezhet a második generációja.

  • Huawei Nova - sminkmester

    A Huawei új, elvileg nem kizárólag nőknek szánt termékvonalának kisebbik tagja is megérkezett, ami relatív kis mérete, szelfiképességei és megbízható működése miatt lehet vonzó.

Hirdetés