Strapakagylóval rukkolt elő a Cat

Az S22 Flip egyelőre egy amerikai szolgáltató kínálatát színesíti.

Hirdetés

Strapabíró vonalon a Bullitt Mobile Cat márkájú telefonjai számítanak referenciának, ehhez méltó, kövér árcédulával. Cserébe eddig egyszer nem tudtunk belekötni a masszív készülékek összeszerelési minőségébe, és az összecsukható újdonság, az S22 Flip is feltűntet több fontos tesztet és szívós tulajdonságot, amelyek kitartó burkolatot vetítenek előre.


[+]

Megvan az IP68-as por- és víz elleni védelem, illetve több Mil-Spec 810H teszt teljesítése. Többek között 1,8 méterről acéllemezre ejtették és 35 percet töltött másfél méteres vízoszlop alján, a mobilt pedig 150 ezer alkalommal nyitották ki és csukták be, a mechanika meghibásodása nélkül. A szívós vázra a márka kétéves garanciát vállal. A Cat S22 különlegessége mégis kagylós mivolta és nyomógombos - okostelefonos keveréke: Android 11 Go verziót futtat és ősrégi, négy Cortex-A53 processzormagon alapuló Qualcomm 215 chipet vet be, Cat.4-es LTE modemmel, Bluetooth 4.2-vel, egycsatornás WiFi-vel, 2 GB RAM-mal és 16 GB-os, bővíthető tárolóval.


[+]

Kétségtelenül nem játékra találták ki a 640 x 480 pixeles belső érintőkijelzőt vagy a 128 x 128 pixeles külsőt, sem pedig az 2 megapixeles előlapi vagy az 5 megapixeles hátlapi kamerát. Megvan viszont a Gorilla Glass 5 védelem, a programozható PPT gomb, a dobozban pedig a töltő és a kábel mellett az USB-C 3,5 milliméteres jack átalakító is, annak ellenére, hogy elvileg adott az utóbbi kimenet. Nem úgy a potenciális nemzetközi elérhetőség: egyelőre csak annyit tudni, hogy az amerikai T-Mobile a Cat S22 Flipet 234 dollárért, azaz 70 ezer forintért forgalmazza.

Előzmények

 • Cat B40 4G - ezüsthátú

  A Cat B40 4G a lehető legegyszerűbb, telefonálásra szánt mobiltelefon, a készülékház viszont nem csak komoly ellenállósági tanúsítványokkal, de antimikrobiális bevonattal is rendelkezik.

 • Antimikrobiális burkolatot fejlesztett a CAT

  Két modell is bemutatkozott az új, antimikrobiális bevonattal, az egyik a már ismert S42, a másik pedig egy nyomógombos készülék.

 • CAT S62 Pro - hőtükörbe néztek

  Kivettek egy csomó dolgot, ami nem, vagy nem jól működött, viszont fejlesztették a hőkamerát, a hardvert és a formatervet is. És még mindig ez a legdrágább CAT telefon.

 • Cat S42 - kívül kemény, belül csirke

  Szokás szerint elnyűhetetlennek tűnik a CAT új terméke, csak éppen hardveresen nem egy erőteljes valami. Ahhoz képest viszont nem is olcsó.

Hirdetés