Snapdragon W5 Gen 1 dolgozik a Huawei Watch 4-ben

Hamarosan megjelennek Európában a Huawei új prémium órái, a cég közzétette a specifikációkat.

Hirdetés

Egy hónapja, a Huawei P60 Pro premierjével együtt megmutatta a Watch 4 és Watch 4 Pro okosóráit is a Huawei, a hardverre vonatkozó specifikációkat viszont nem sokat közöltek az eszközökről. Ez most megváltozott, az órák június 13-án hivatalosan megjelennek Európában 449 és 549 eurós áron, így a termékoldal is elérhető már hozzájuk.

Huawei Watch 4
Huawei Watch 4 [+]

Nincs különbség a Watch 4 és a Pro változat között abban, hogy a Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1 lapkakészletet használják (részletesen itt írtunk róla) 2 GB RAM-mal és 32 GB tárhellyel. Megvan az integrált LTE modem is, programozható eSIM-mel, és egységes a kijelző is: 1,5 hüvelykes AMOLED panel 466 x 466 pixellel (310 ppi). Az órák tokozása 5 ATM minősítésű, így úszni lehet bennük, sőt a Huawei szerint akár 30 méteres mélységig való merülést is kibírják.

Huawei Watch 4 Pro bőr szíjjal
Huawei Watch 4 Pro bőr szíjjal [+]

Eltérés van az akkumulátorok méretében, a Pro változat 780 mAh-s telepet, a sima Watch 4 ezzel szemben 530 mAh-s telepet használ. Megvan mindkét modellben az EKG, a bőrhőmérséklet mérésére alkalmas szenzor és egy állítólag búvárkodáshoz használható nyomásérzékelő szenzor is. A Watch 4 tokozása rozsdamentes acél és 3D üveg, a Pro modellben viszont titán, kerámia és zafírkristály a felhasznált anyagok. Ugyanígy az alapmodell sportosabb formában és szilikon szíjjal, a Pro változat elegánsabb kivitelben bőr vagy fém szíjjal lesz elérhető.

Egyelőre a magyar megjelenés dátuma nem ismert, az európai piacra viszont egy olyan akcióval érkeznek az órák, hogy FreeBuds 5i fülhallgatót kapnak azok, akik június 13 és 27 között rendelnek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés