Se port, se noccs, se púp az Oppo prototípusán

Semmi zavaró elem nincs a jövőbemutató kelléken, aminek persze még odébb lehet a piacra kerülése.

Nem egyszer demonstrált előremutató technológiát a BBK Electronics alá tartozó Oppo és Vivo: az előbbi prezentált már egy prototípust képernyőbe épített szelfikamerával, amivel nem csak a noccstól lehetne megszabadulni, hanem a motorikus egységtől is, ami a vízállóságot ellehetetleníti. A Vivo pedig egy teljesen portmentes, kizárólag vezetékmentesen és mágneses töltővel etethető koncepciókészüléket demonstrált.


(forrás: CN Beta)

Az Oppo ma a két tendenciát egyesítette, aktuális prototípusa mindenesetre nem került közelebb a megjelenéshez. A név nélküli ketyere jobb fordítás híján „perspektivikus panorámakijelzővel” rendelkezik, ami nem azt jelenti, hogy négy oldalt lekanyarodik, hanem azt, hogy az ujjlenyomat-olvasó mellett az előlapi lencse is mögé lett rakva, ami egyébként az alábbi képen mintha látszódna is.


(forrás: CN Beta)

Nincs emellett töltőport vagy jack kimenet, és a hátlapi kameraoszlop sem emelkedik ki, szóval egy zavartalan, kavicsformájú koncepciót sikerült megalkotni, ami bár konkrétan működik, sokkal inkább erődemonstrációról van szó, mint egy hamarosan megjelenő okostelefonról.


(forrás: CN Beta)

Ám épp a fenti két gyártó dobott piacra csupa képernyős mobilt nem sokkal annak prototípusos demonstrálása után, szóval aligha véletlenül mutogat ilyen készüléket az Oppo.

Előzmények

Hirdetés