Ismét újít az Oppo

A nagy kínai gyártók sorra prezentálják a formabontó megoldásokat, az Oppo ismét valami egészen újszerűt és előremutatót demóz.

Nem soroljuk fel ismét az Oppo érdemeit az innováció terén, nyugodtan tudomásul vehetjük, hogy a BBK csoport brandjei régen kiléptek a másodvonalból. Sőt, igazán sosem tartoztak oda, csak errefelé nem nagyon strapálták magukat marketinggel és lokalizációval. A Reno termékvonal, vagy a Vivo egyes modelljei viszont az európai piacokon is jelen kívánnak lenni, így egyre relevánsabb, hogy mit találnak ki a messzi Kínában, mondjuk a szenzorszigetek és mechanikus részek kiiktatására.

Az Oppo például jelenleg az egyetlen kompromisszumok nélküli kameramegoldást a teljes kijelzős modellekhez. Brian Shen, az Oppo alelnöke először a Weibón tette közzé azt a rövid videót, amin a kijelzőbe épített előlapi kamera látható működés közben, majd az anyag felkerült az Oppo hivatalos Twitter oldalára is. A technológiáról vagy a fejlesztés állapotáról egyelőre nem sokat tudunk, Shen mindössze annyit fűzött hozzá, hogy a kijelző mögé rejtett szelfikamera minősége még nem éri el a hagyományos szenzorok képességeit és még dolgozni kell rajta.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés