Samsung Galaxy S21 FE: volt, nincs

A Samsung Írország élesítette a sokat emlegetett telefon oldalát idejekorán, és lencsevégre kapták a baki korrigálása előtt.

Egy kis késéssel, ám most már gyakorlatilag biztosan kijelenthető: hamarosan befut a Samsung Galaxy S21 FE 5G, hiszen azt maga a gyártó listázta egy rövid ideig, renderképet és árat hozzácsapva a véletlen közléshez. A GSM Arena volt olyan szemfüles, és gyorsan mentett egy képernyőképet, illetve pár rendert, plusz akad pár specifikáció a tarsolyában. Az S21 família formájába tökéletesen beleillő Fan Edition 6,41"-es képátlóval éppen az apróbb S21 és a nagyobb S21+ közé ékelődhet, természetesen FHD+ panellel a 120 Hz-es Dynamic AMOLED fajtából.

(forrás: Samsung (törölt termékoldal) / GSM Arena) [+]

A készülék piactól függően Exynos 2100 vagy Snapdragon 888 chippel érkezik, egyaránt 4500 mAh-s telepet kínálva a csúcskategóriában lomhának számító 25 wattos töltéssel. Elöl 32, hátul pedig 12 (főkamera) + 12 (ultraszéles) + 8 megapixeles kamera várhatja a fényt (3x-os zoom). A felső képen az ár is szemügyre vehető: Írországban a készülék az elvileg olcsóbbnak szánt rajongói kiadáshoz képest borsos 769 euróért lesz beszerezhető, ami 283 ezer forintnak felel meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés