Hirdetés
- Leradírozta a kijelzőt a Garmin fitnesz karkötőjéről
- Szokatlanul nagy telepet kaphat az Oppo következő A-szériása
- Korán szivárgott a Snapdragon 4 Gen 6: új Adreno és LPDDR5 is jöhet
- Egy spanyol játékosnál tűnt fel a Honor Robot Phone a vb-döntő után
- Tisztázta a Motorola az Edge 70 Max frissítési ígéretét
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Leradírozta a kijelzőt a Garmin fitnesz karkötőjéről
- Öt év után újra 5G képes kamerás csúcsmobilokat hoz a Huawei a nemzetközi piacra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Meglepő pletyka a Pixel 11a-ról: a csúcs Tensor lapka is lecsoroghat
- Tisztázta a Motorola az Edge 70 Max frissítési ígéretét
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsike_p20
tag
Értelmes alternatívának ígérkezik.
Más.
Azért néha a fejem fogom, hogy számos Mobilaréna kommentelő szerint a kínai modellek csodásak és maga a mennyország, a Samsung meg mehet sírni a sarokra
Nyilván ezért az egyik legsikeresebb cég a műfajban a Samsung, az adatbiztonságról nem is beszélve ugye amiben a világ legsötétebb diktatúrája (amely kivétel nélkül minden kínai technológiai cégben mélyen beágyazott) nyilván jeleskedik.
Persze átlag kovács kettő ilyenkor dacosan felveti a fejét és odavágja, hogy neki aztán nincs mitől félnie és különben is mi ez a hiszti az adatbiztonságról meg a kínai koncentrációs táborokban összerakott technológiai árukról
Jah.. összelegózás megy, koppintás is, fejlesztés nagyjából semmi, a szoftveres oldalról nem is beszélve, ugye. Jelenleg nem tudom, hogy változott-e a dolog, de pár évvel ezelőtt szemeztem egy példánnyal, szinte meg is vettem, viszont szerencsére kiderült, hogy a bankom (egyik legnagyobb román bank) applikációja nem telepíthető rá, biztonsági okokra hivatkozva (és nem arról van szó, hogy egy román bank keresztbe akarna tenni sokak kedven médincsájna márkájának). Erről ennyit, viszont azóta is teljes megelégedéssel használom a samsung termékeit.

-
Luck Dragon
támogató
ahogy a cikk címe is írja: volt, nincs
jobb lenne ha nem is lenne ez
De negatív vagy

-
AD4MINATOR
nagyúr
ahogy a cikk címe is írja: volt, nincs
jobb lenne ha nem is lenne ez
-
Ezekiell
veterán
Más.
Azért néha a fejem fogom, hogy számos Mobilaréna kommentelő szerint a kínai modellek csodásak és maga a mennyország, a Samsung meg mehet sírni a sarokra
Nyilván ezért az egyik legsikeresebb cég a műfajban a Samsung, az adatbiztonságról nem is beszélve ugye amiben a világ legsötétebb diktatúrája (amely kivétel nélkül minden kínai technológiai cégben mélyen beágyazott) nyilván jeleskedik.
Persze átlag kovács kettő ilyenkor dacosan felveti a fejét és odavágja, hogy neki aztán nincs mitől félnie és különben is mi ez a hiszti az adatbiztonságról meg a kínai koncentrációs táborokban összerakott technológiai árukról
a világ legsötétebb diktatúrája
Észak-Korea csókoltat
-
Mercel
senior tag
Más.
-
vadászcsiga
félisten
-
Sgr_A
addikt
a link 404
Ott volt még tegnap
275k
De egyik sem volt készleten
Szerintem túl hamar élesítették az oldalt -
AD4MINATOR
nagyúr
a link 404
-
Ezekiell
veterán
Hát, az igen drága.
-
kakuk.tamas
addikt
-
blueMerle
veterán
Ha S21 árban van akkor mitől fogják ezt venni az S21 helyett?
25W gyors töltés bőven elég. 5W os töltőn lógatom mindig a telefonomat.
Igen igen ritka mikor kell a több. PowerBank úgy is mindig van nálam már.
Enyém 30w -os gyorstöltést támogat. Bőven elég. Illetve nem vágja haza az akkut sem ha lassan csorog bele a nafta.
Többnyire este feltolom a töltőre reggel tele vannak a telefonok. Olyan mindegy hogy hajnali 2 re vagy 4 re van feltöltve...
Ez kicsit olyan mint az elektromos autóknál a hatótáv para. Hú már csak 75% -om van. Elég lesz a tacskóig vajh? 10km ... Töltsünk még rá biztos ami biztos...
Az jut eszembe mint amikor gyerek ként néztük az autók óráit húúúú ebbe 240 van írva, abba meg 260 húúúúú...Engem az ára vert mellbe. Mennyi lesz az S22? Jövőre esedékes a páromnak a telefon csere. Végén még ájfónt kap... Az az olcsóbb?
Jó kérdés. És akkor ott az A52s 5G, ami olyan brutális konkurencia házon belül még a "felsőbb háznak" is, hogy ihaj... Én S20 FE helyett vettem saját részre (+ a jack nekem per pillanat nélkülözhetetlen a munkámhoz), és nem érzem úgy, hogy rosszul jártam volna.
-
LightCommand
csendes tag
Samsungnál a K+Fnek is van költséget. Ahogy Te is írtad, a kínaiaknak csak össze kell legózni az alkatrészeket. Én inkább azt támogatnám, aki a fejlesztést végzi.
Ez igaz abszolút👌🏻 Az a lényeg mennyire hasznos az a valami az embernek.
Én inkább arra gondoltam hogy nyugaton (most vegyük bele koreát) a kereskedelem= kereslet+kínálat+hazugság; keleten pedig kereskedelem=kereslet+kínálat+ találékonyság, innováció
-
LightCommand
csendes tag
A samsungnak (s20 fe) meg van IP védettsége, normális(abb) szoftveres támogatása, dex, közel 1000nites fényereje (ami már bőven használható napsütésben), meg hát a 401-es pixelsűrűség sem bántóan rossz azért... A fém és az üveg is megvan, leszámítva a hátlapot, de azt meg az esetek többségében úgyis tok védi. Ha meg nem, akkor a műanyag szerintem jobban birjaa strapát (legalábbis a V40-emből kiindulva). A gyorstöltés viszont tényleg lehetne gyorsabb, bár a note 7 után megértem, hogy óvatosak az akksival.
Dex tényleg ott van, ott a pont plusz ip védettség is okés bár megbolondul víz alatt. A fényerő is ok, csak fura hogy a kijelzőgyártó nem bírja meglépni a milliárdos színpalettát, az tényleg más. Műanyag viszont akkor is gagyi, kerámia vagy kevlár jóval erősebb meg ott a bőr és fa ami szintén bírja, végülis senki nem mondta hogy divatúton kéne menni, inkább írni azt. Lg V50em is van, a kijelzős tok tényleg védte párszor de a kerámia akkor is jobb ha már 3 kilónál járunk
-
AD4MINATOR
nagyúr
"Illetve nem vágja haza az akkut sem ha lassan csorog bele a nafta."
Mondjuk az sem tesz jót az akksinak, ha egész este a töltőn lóg. Pl 2 óra alatt feltöltődik és utána még 6oran keresztül 100%on áll.mikor 100%on áll akkor csak kicsit csurgat bele nem? vagy ez a mítosz megdőlt már?
-
Ezekiell
veterán
Nincs sokk. Elmúlt nem tudom hány évben (8-10) nem volt rá szükségem. Bocs.
Biztos akad akinek kell évente 2x.Tudom van aki este alvás helyett nyomogatja a telót. Vagy együtt alszanak
Összebújva. Az majd vesz szájomit. Az már tudja a 120W -t is... Azzal lehet szám háborúzni is. 25 --- 120 bebbebbebbe én nyertem
Leirtam, miért jó a gyorstoltes nekem pl, olvass vissza, és próbáld megerteni, hogy más embereknek más igényei lehetnek, mint neked, de attól azok az igények még nem hulyesegek/feleslegesek.
-
bigmasterg
addikt
Enyém 30w -os gyorstöltést támogat. Bőven elég. Illetve nem vágja haza az akkut sem ha lassan csorog bele a nafta.
Többnyire este feltolom a töltőre reggel tele vannak a telefonok. Olyan mindegy hogy hajnali 2 re vagy 4 re van feltöltve...
Ez kicsit olyan mint az elektromos autóknál a hatótáv para. Hú már csak 75% -om van. Elég lesz a tacskóig vajh? 10km ... Töltsünk még rá biztos ami biztos...
Az jut eszembe mint amikor gyerek ként néztük az autók óráit húúúú ebbe 240 van írva, abba meg 260 húúúúú...Engem az ára vert mellbe. Mennyi lesz az S22? Jövőre esedékes a páromnak a telefon csere. Végén még ájfónt kap... Az az olcsóbb?
"Illetve nem vágja haza az akkut sem ha lassan csorog bele a nafta."
Mondjuk az sem tesz jót az akksinak, ha egész este a töltőn lóg. Pl 2 óra alatt feltöltődik és utána még 6oran keresztül 100%on áll. -
xsjado93
senior tag
Biztos akad akinek kell évente 2x.Tudom van aki este alvás helyett nyomogatja a telót. Vagy együtt alszanak
Összebújva. Az majd vesz szájomit. Az már tudja a 120W -t is... Azzal lehet szám háborúzni is. 25 --- 120 bebbebbebbe én nyertem
Attól még, hogy neked nincs rá szükséged nem haszontalan feature. Bár jobb lenne, ha az akku technológiát fejlesztenék, és több napig is bírná az akksi komolyabb igénybevétel mellett is.
-
Benőke
őstag
-
Ezekiell
veterán
Képzeld, nem mindenki szeretné egész estére feldugni a telóját, van akinek az igazi gyorstöltés fontos. Sokk, tudom.
-
Benőke
őstag
-
LosBlancosRM
őstag
Az árhoz képest kell ugye hasonlítani, és egy ilyen készüléket egy szemfüles (azaz általában kínai, de akár az Apple) gyártó ügyesen legózik össze olyan alkatrészekből amelyek előző modellekből maradtak vagy kár azaz túl drága lenne a gyártósort leállítani/átalakítani.
Nos a kategóriából egy Xiaomi Mi 11 először körberöhögi kifekszik a röfögő röhögéstől aztán elküldi még kicsit tanulni a Samsungnak az ipart -gyaníthatóan hogyan kell nem annyira mohónak lenni. Nyilván persze a chiphiány miatt is van hogy most jelenik meg mert ez év elején ok lett volna esetleg, de ez gáz. Ugye egy telefonnál a kijelző a lényeg mert minden azon megy, a Mi 11 olcsóbban tudja a Qhd-t 1 milliárd színnel, 1000 nit feletti nagy fényerővel ugye szintén alap Oled technológia, élvezhető nagyság stb. Plusz tartalmaz azért fémet üveget csúcsprocit normális tárhelyet korrekt RAMmal infrával és persze töltővel ami nem órák alatt tölt fel; vibráló élénk színekben és szintén adott ökoszisztémával eszközök között.
Ehhez képest a Samsung egy nyugdíjas retrobuli, mint kb. egy német prémiumautó.. Csak nehogy kitűnő legyen valamiben..Samsungnál a K+Fnek is van költséget. Ahogy Te is írtad, a kínaiaknak csak össze kell legózni az alkatrészeket. Én inkább azt támogatnám, aki a fejlesztést végzi.
-
bigmasterg
addikt
Drágább lesz, mint egy S21?
(Sőt S21, ajándék buds2-vel együtt 250k, hivatlos garival.). -
adalbert1
veterán
-
beno52
tag
Ez az S21FE jól beragadt a 22-es csapdájába.
Ok, idénre eltettem a szóvicceket, de attól még igaz.
-
janeszgol
félisten
A cikkhez: ennek a modellnek semmi értelmét nem látom még.
-
janeszgol
félisten
Az árhoz képest kell ugye hasonlítani, és egy ilyen készüléket egy szemfüles (azaz általában kínai, de akár az Apple) gyártó ügyesen legózik össze olyan alkatrészekből amelyek előző modellekből maradtak vagy kár azaz túl drága lenne a gyártósort leállítani/átalakítani.
Nos a kategóriából egy Xiaomi Mi 11 először körberöhögi kifekszik a röfögő röhögéstől aztán elküldi még kicsit tanulni a Samsungnak az ipart -gyaníthatóan hogyan kell nem annyira mohónak lenni. Nyilván persze a chiphiány miatt is van hogy most jelenik meg mert ez év elején ok lett volna esetleg, de ez gáz. Ugye egy telefonnál a kijelző a lényeg mert minden azon megy, a Mi 11 olcsóbban tudja a Qhd-t 1 milliárd színnel, 1000 nit feletti nagy fényerővel ugye szintén alap Oled technológia, élvezhető nagyság stb. Plusz tartalmaz azért fémet üveget csúcsprocit normális tárhelyet korrekt RAMmal infrával és persze töltővel ami nem órák alatt tölt fel; vibráló élénk színekben és szintén adott ökoszisztémával eszközök között.
Ehhez képest a Samsung egy nyugdíjas retrobuli, mint kb. egy német prémiumautó.. Csak nehogy kitűnő legyen valamiben..Hardverben a Xiaomi mindig is a csúcsot jelentette. Friss DDR szabvány, friss SoC, kijelző stb. Oké az alsókategóriában ez már 2 éve nem mondható el róluk (sem), de felette még igen.
Ellenben szoftveresen nem képviselik a felsőházat. Talán a közepet.
-
blueMerle
veterán
Ehhez képest a Samsung egy nyugdíjas retrobuli, mint kb. egy német prémiumautó.. Csak nehogy kitűnő legyen valamiben..Azzal egyetértek, hogy középkategóriában túlárazott a Samsung, és egy átlag-felhasználónak (fb, böngészés, fotózás...) teljesen elegendő amit egy Xiaomi kinál olcsóbban
-
AD4MINATOR
nagyúr
na számolod már a napokat ary?
csupán ~300 kilóért a tiéd 
-
Luck Dragon
támogató
De borsos lesz a nyitó ára .
-
xsjado93
senior tag
Ehhez képest a Samsung egy nyugdíjas retrobuli, mint kb. egy német prémiumautó.. Csak nehogy kitűnő legyen valamiben..A samsungnak (s20 fe) meg van IP védettsége, normális(abb) szoftveres támogatása, dex, közel 1000nites fényereje (ami már bőven használható napsütésben), meg hát a 401-es pixelsűrűség sem bántóan rossz azért... A fém és az üveg is megvan, leszámítva a hátlapot, de azt meg az esetek többségében úgyis tok védi. Ha meg nem, akkor a műanyag szerintem jobban birjaa strapát (legalábbis a V40-emből kiindulva). A gyorstöltés viszont tényleg lehetne gyorsabb, bár a note 7 után megértem, hogy óvatosak az akksival.
-
Sgr_A
addikt
Ehhez képest a Samsung egy nyugdíjas retrobuli, mint kb. egy német prémiumautó.. Csak nehogy kitűnő legyen valamiben..Hardverben lehet hogy jók csak szoftvert nem tudnak írni hozzá
-
LightCommand
csendes tag
Ehhez képest a Samsung egy nyugdíjas retrobuli, mint kb. egy német prémiumautó.. Csak nehogy kitűnő legyen valamiben.. -
klaya86
őstag
Közel 300 ezer Ft ??? Ha jól emlékszem 250 körül nyitott az s20fe. Szépen emelkednek az árak. Pár éve ennyiért egy csúcskategóriás telefont lehett venni, most már be kell érni egy butított darabbal ennyiért. Elég gáz tendencia.
-
Ezekiell
veterán
Jah.. Nagyon megszoktam én is a Realme X2 Pro-val, hogy nem kell figyelnem a töltést, mert bármikor feldugom és 20 perc alatt belerakok 70%-ot. S20 FEnél meg dughatom minden este a telót töltőre, akár kell akár nem, mert nincs meg ez a "bármikor feltölthetem gyorsan" luxus.
-
blueMerle
veterán
-
samu74
addikt
Az ára se valami baráti.
-
Ezekiell
veterán
Ez a 25 wattos töltés elég gáz.. Az S20 FE-vel is ez az egy bajom van igazából, legalább egy 45W kellene szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X3D 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G/256GB
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5567, 91% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játkokkal garanciával hibátlan működés