Újabb dátum merült fel a Galaxy S21 FE kapcsán

De persze érthető, ha már mindenki szkeptikusan, de minimum mérsékelt lelkesedéssel fogadja az újabb és újabb pletykákat a csúcsszéria belépő modelljével kapcsolatban.

Ez már a Samsung Galaxy S21 FE saga nagyon sokadik fejezete, érthető, ha kezd lankadni a lelkesedés, de az új pletyka az, hogy a decemberben mégis tömeggyártásba kerül az eszköz, a piacra kerülés pedig januárban várható. Ezzel máris nyilvánvalóvá vált, hogy az október 20-i Unpacked Part 2 eseményen biztosan nem lesz S21 FE.


[+]

Azt viszont továbbra sem tudjuk, hogy mi a helyzet a lapkakészlettel. Első körben ugye úgy volt, hogy minden régió és piac Snapdragon szettel kapja a készüléket, ami alapvetően örömteli hír volt és viszonylag sokáig érvényes volt, még akkor is, amikor a chiphiány miatt már limitált példányszámról beszéltek. Aztán az ellátási nehézségek miatt ismét képbe került egyes piacokon az Exynos lapkakészlet, a legutolsó információ viszont az volt, hogy mégsem lesz semmi a projektből. Nem nagyon tudunk mit hozáfűzni, majd meglátjuk.

Előzmények

Hirdetés