Sajtóképek a MediaPad T2 10.0 Próról

Még a februári MWC kiállítás előtt lehetett először hallani egy még ismeretlen Huawei tablet kilétéről, ami végül nem mutatkozott be Barcelonában. A valószínűleg MediaPad T2 10.0 Pro néven elstartoló eszköz most teljes pompájában tündököl, hiszen sajtófotók láttak napvilágot, és a specifikációk is mondhatni megerősítésre kerültek.


[+]

A táblagép képességei közé tartozik a 10,1 hüvelykes (megint nincs összhangban a képernyőmérettel a megnevezésben található 10.0 szám), 1920 x 1200 pixel felbontású IPS kijelző, valamint a Snapdragon 615 chipset, az 1,5 gigahertzes nyolcmagos processzor, illetve a 2 vagy 3 gigabájt RAM, ami attól függően változik, hogy 16 vagy 32 gigabájtos adattárolóval vásároljuk meg az eszközt. A microSD támogatás minden esetben adott, ahogy a 8 megapixeles, ledes villanóval ellátott hátlapi, és a 2 megapixeles előlapi kamera is.


[+]

A 8,5 milliméter vékony készülék 6600 milliamperórás akkumulátorral és Android 5.1.1 operációs rendszerrel kerülhet leleplezésre, lesz belőle sima WiFi-s és LTE-s verzió, előbbi nagyjából 280, utóbbi pedig 350 eurós áron kerülhet fel a boltok polcaira, a hazai értékesítés menetéről egyelőre nincs információnk.

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei MediaPad M2 10.0 - kvadrofon

    A kínaiak táblagépe a Harman Kardonnal közösen fejlesztett négy hangszórós kialakítása miatt marad emlékezetes, de más szempontból sem kell szégyenkeznie.

  • Huawei P8max - mindig van egy nagyobb hal

    A régi generációs Kirint futtató P8max mellett még a 6 hüvelykes, szupergyors Mate 8 is eltörpül – ismét egy phablet-tablet hibrid járt nálunk, a megszokott, hibátlan összeszerelési minőséget hozva.

  • Huawei MediaPad M2 8.0 - hangzatos ajánlat

    Komoly előrelépés az M2 a Huawei táblagépes felhozatalában, és nemcsak a kijelzőfelbontás nagyobb vagy a rendszersebesség fürgébb, a sztereó hangszórók is tisztábban szólnak.

Hirdetés