Android Nougattal érkezhet a MediaPad T3 és Honor variánsa

Hirdetés

Bő egy héttel a Mobile World Congress és a kapcsolódó sajtótájékoztatók előtt igencsak megnő az esélye annak, hogy a nem hivatalos forrásból napvilágra kerülő készülékekről éppen Barcelonában hull le a lepel. A TENAA, azaz a kínai hírközlési hatóság ugyan hivatalos szerv, ám a minősítési vizit nem egyenlő hivatalos bejelentéssel, a pontos terméknevek és paraméterek csak később derülnek ki. Roland Quandt mindenesetre úgy tudja, hogy a TENAA-nál KOB-L09 kódnéven járt, látszólag fémházas táblagép nem más, mint a Honor Pad 3, átcímkézve pedig Huawei MediaPad T3 néven kerül majd forgalomba.

A TENAA már lencsevégre kapta a szóban forgó táblagépet A TENAA már lencsevégre kapta a szóban forgó táblagépet
A TENAA már lencsevégre kapta a szóban forgó táblagépet (forrás: TENAA) [+]

A TENAA mérései szerint a szóban forgó készülék 211 x 125 x 7,95 milliméteres, 8 hüvelykes kijelzője 800 / 1280 pixeles, kamerái 2 és 5 megapixelesek, akkumulátora pedig 4650 milliamperórás. Quandt szerint az hatóság által megnevezett, 1,4 gigahertzes SoC a Snapdragon 425 lehet, RAM/tárhely oldaláról 3/32 gigabájt járhat. A felszereltség alapján ez egy kedvezőbb árú táblagépnek tűnik, amely, ha kint lesz a hónap végi MWC-n, nem tud majd elmenekülni kameráink elől.

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei MediaPad M3 - a médiának bejön

    Szintet lépett a Huawei táblagépes szériája: a fémházon belül villámgyors, Kirin 950-es SoC dolgozik, kívül pedig QHD-s megjelenítő ékeskedik. A kevés új prémium táblagép egyikét elemezzük ki.

  • Honor 8 - tisztelet a kivitelnek

    A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.

  • Sajtóképek a MediaPad T2 10.0 Próról

    Már hónapok óta lehet hallani a Huawei táblagépének létezéséről, most viszont már fotók láthatók róla, és más adatokat is megtudhatunk.

  • Huawei MediaPad T1 8.0 LTE - 4G négy ezresért

    A Huawei új, 8 colos tabletje több szempontból nagyon jól sikerült, de vajon mennyire fognak minket kinevetni, ha egy ilyennel telefonálunk az utcán?

Hirdetés