Rövidesen debütál a LG G Flex utódja

Hirdetés

A flexibilis kijelzők sorozatgyártásának évekig tartó elhúzódása után végül idén a Samsung és az LG is bemutatott egy-egy köré épülő okostelefont, melyeket ugyan hajlítgatni nemigen lehet, de az íves kialakításuk miatt még így is igencsak formabontóak. Az G Flex utódjának közelgő érkezéséről már eddig is számos pletyka keringett a világhálón, ám a Qualcomm hivatalos Twitter oldalán látható CES beharangozó egyértelműen alátámasztja a Las Vegasban történő leleplezést.

A fenti képen minden kétséget kizáróan az LG hajlított modelljének hátoldala látható, melyet a bal felső sarokban látható gombelrendezés mellett az „öngyógyító” hátlap kör-körösen csiszolt megmunkálása is alátámaszt. A Las Vegasban bejelentésre kerülő készülék a Qualcomm bejegyzése szerint Snapdragon 800 processzor köré épül, ám a korosodó lapka használata igencsak valószínűtlennek tűnik. A vállalat marketingrészlege sokkal inkább a Snapdragon 800 sorozatra utalhatott, melynek a jóval fürgébb 801 és 805 modellek is tagjai. A jövő héten kezdődő szórakoztatóelektronikai szakkiállításon természetesen a Mobilarena csapata is ott lesz, így a további részletekről első kézből fogunk tudósítani.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Ilyen lesz az LG G Flex 2

    Most már szinte biztos a G Flex folytatásának mai bemutatkozása, az LG CES-es standját ugyanis lencsevégre kapták.

  • Világpremierre készül a G Flex 2

    Rövidesen az európai és amerikai szolgáltatók is felvehetik kínálatukba az LG második, hajlított kijelzővel szerelt telefonját.

Előzmények

Hirdetés