2017-re ígéri az LG a hajtogatható mobileszközöket

Hirdetés

A POLED, vagyis Plastic OLED lehet a következő generációs mobil- és szórakoztatóelektronikai eszközök kijelzőtechnológiája, a műanyag képernyőfelület ugyanis lehetővé teszi annak nagymértékű hajlítását szemben a javarészt rideg üveglapokkal, amelyek a mai eszközök javát borítják. A G Flex kijelzője még POLED panel és Gorilla Glass 2-es üveglap kombinációjából állt össze, így csak minimális meghajlást volt képes tolerálni, és a szintén poledes G Watch R képernyőjét sem lehet mondjuk feltekercselni.

Az LG ugyanakkor úgy tervezi, hogy már 2017-ben megjelenhetnek a teljes egészében plasztik borítású megjelenítők, lehetővé téve olyan merész újítások piacra dobását, mint az összehajtható mobilkészülék, a feltekercselhető tévé, vagy a járművekbe tetszőleges formában beépíthető érintőpanel. Az LG jövőre sem marad innováció nélkül: a fenti infógrafika hajlítható kijelzős mobiltelefont, okosórát és táblagépet vetít előre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

  • LG G Flex - igazi atléta

    A dél-koreai gyártó termékének hat hüvelykes OLED kijelzőjét felülről lefelé hajlították meg, az eredmény pedig elképesztő lett, ráadásul az üzemidő átlagon felüli és a rendszer is villámgyors.

Hirdetés